Både Chelsea och Wolverhampton har massor att spela för när de ställs mot varandra i den sista omgången av årets Premier League. Chelsea vill säkra Champions League-platsen och Wolverhampton vill säkra Europa League-platsen. Vi har identifierat ett starkt odds på målmarknaden inför matchen.

Speltips
Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1,84 hos Unibet
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 26/7 kl 17:00

Efter en ovanligt lång och på många sätt annorlunda säsong ska nu allt avgöras och det i den sista omgången. Inför omgång 38 ser tabellen ut enligt följande runt de viktiga Europaplatserna.

3. Manchester United 63 poäng +28
4. Chelsea 63 poäng +13
5. Leicester City 62 poäng +28
6. Wolverhampton 59 poäng +13
7. Tottenham 58 poäng +14

Plats 1-4 ger Champions League och plats 5-6 Europa League. Chelsea kan alltså nå Champions League även vid förlust om Leicester förlorar mot Manchester United men de vågar knappast spela på det resultatet utan kommer gå för en seger för att säkra platsen.

Wolverhampton kan gå vidare på en förlust om Spurs förlorar mot Crystal Palace vilket inte är speciellt troligt vilket gör att även de måste satsa på tre poäng då ett oavgjort resultat inte hjälper dem.

Svag defensiv men stark offensiv

Embed from Getty Images

Ser vi till formen har Chelsea vunnit fyra av de sex senaste men de har haft stora problem med defensiven. Över deras sju senaste matchar har de släppt in hela 14 mål (två per match i snitt).

Som tur är för Chelsea har offensiven fortsatt leverera med 15 gjorda mål under samma period.

Wolves offensiv löser ofta jobbet

Embed from Getty Images

Wolverhampton slog Crystal Palce med 2-0 nu senast men har bara vunnit två av de fem senaste matcherna. De har till skillnad för Chelsea en stabil defensiv men endast fyra insläppta på de fem senaste trots att de endast vunnit två av de matcherna.

Men deras offensiv har sällan stora explosioner men de löser nästan alltid sitt jobb med något mål vilket räcker till seger. Inte minst Raul Jiménez brukar leverera målen och han har hittat en formtopp nu under slutet med mål i två av de tre senaste matcherna. Wolves har endast blivit nollade i två av deras nio senaste matcher.

Målspel till 1,84 plockas

Embed from Getty Images

Säsongens första möte vann Chelsea med 5-2 i en galen match och det är just målmarknaden vi plockar vårt spel. Över 2,5 mål betalar 1,97 i skrivande stund men med tanke på Wolverhamptons solida defensiv väljer jag istället spelet att båda lagen gör mål som betalar 1,84 hos Unibet.

Jag har väldigt svårt att se Chelseas ursvaga defensiv hålla nollan här med tanke på Wolves pålitliga offensiv.
Sen tror jag på Chelsea här. De har dundrat in 2,14 mål per match sedan 1 juli och de har gjorde tre mål senaste veckorna mot både Manchester United och Liverpool som båda har släppt in färre mål än Wolves den här säsongen.

När båda lagen dessutom måste gå för tre poäng och inte kan nöja sig med ett oavgjord för att vara säkra på sin CL/EL-plats kommer det öppnas upp ytor.

Samtliga tre Premier League-matcher mellan lagen sedan Wolverhampton blev uppflyttade har båda lagen gjort mål med ett målsnitt på 3,66 mål per match.

För och emot speltipset:

  • Båda lagen måste gå för tre poäng, kommer öppnas upp.
  • Chelsea svag defensiv men stark offensiv.
  • Tre senaste mellan lagen har båda lagen gjort mål.
  • Wolves har en stark defensiv som kan stänga Chelsea om allt stämmer.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1,84 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 26/7 kl 17:00
Oddset framtaget: Fredag 24/7 kl 11:10
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.