4 minuters lÀsning

BÄde Chelsea och Wolverhampton har massor att spela för nÀr de stÀlls mot varandra i den sista omgÄngen av Ärets Premier League. Chelsea vill sÀkra Champions League-platsen och Wolverhampton vill sÀkra Europa League-platsen. Vi har identifierat ett starkt odds pÄ mÄlmarknaden inför matchen.

Speltips
Speltips:BÄda lagen gör mÄl
Odds:1,84 hos Unibet
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 26/7 kl 17:00

Efter en ovanligt lÄng och pÄ mÄnga sÀtt annorlunda sÀsong ska nu allt avgöras och det i den sista omgÄngen. Inför omgÄng 38 ser tabellen ut enligt följande runt de viktiga Europaplatserna.

3. Manchester United 63 poÀng +28
4. Chelsea 63 poÀng +13
5. Leicester City 62 poÀng +28
6. Wolverhampton 59 poÀng +13
7. Tottenham 58 poÀng +14

Plats 1-4 ger Champions League och plats 5-6 Europa League. Chelsea kan alltsÄ nÄ Champions League Àven vid förlust om Leicester förlorar mot Manchester United men de vÄgar knappast spela pÄ det resultatet utan kommer gÄ för en seger för att sÀkra platsen.

Wolverhampton kan gÄ vidare pÄ en förlust om Spurs förlorar mot Crystal Palace vilket inte Àr speciellt troligt vilket gör att Àven de mÄste satsa pÄ tre poÀng dÄ ett oavgjort resultat inte hjÀlper dem.

Svag defensiv men stark offensiv

Embed from Getty Images

Ser vi till formen har Chelsea vunnit fyra av de sex senaste men de har haft stora problem med defensiven. Över deras sju senaste matchar har de slĂ€ppt in hela 14 mĂ„l (tvĂ„ per match i snitt).

Som tur Àr för Chelsea har offensiven fortsatt leverera med 15 gjorda mÄl under samma period.

Wolves offensiv löser ofta jobbet

Embed from Getty Images

Wolverhampton slog Crystal Palce med 2-0 nu senast men har bara vunnit tvÄ av de fem senaste matcherna. De har till skillnad för Chelsea en stabil defensiv men endast fyra inslÀppta pÄ de fem senaste trots att de endast vunnit tvÄ av de matcherna.

Men deras offensiv har sÀllan stora explosioner men de löser nÀstan alltid sitt jobb med nÄgot mÄl vilket rÀcker till seger. Inte minst Raul Jiménez brukar leverera mÄlen och han har hittat en formtopp nu under slutet med mÄl i tvÄ av de tre senaste matcherna. Wolves har endast blivit nollade i tvÄ av deras nio senaste matcher.

MĂ„lspel till 1,84 plockas

Embed from Getty Images

SĂ€songens första möte vann Chelsea med 5-2 i en galen match och det Ă€r just mĂ„lmarknaden vi plockar vĂ„rt spel. Över 2,5 mĂ„l betalar 1,97 i skrivande stund men med tanke pĂ„ Wolverhamptons solida defensiv vĂ€ljer jag istĂ€llet spelet att bĂ„da lagen gör mĂ„l som betalar 1,84 hos Unibet.

Jag har vÀldigt svÄrt att se Chelseas ursvaga defensiv hÄlla nollan hÀr med tanke pÄ Wolves pÄlitliga offensiv.
Sen tror jag pÄ Chelsea hÀr. De har dundrat in 2,14 mÄl per match sedan 1 juli och de har gjorde tre mÄl senaste veckorna mot bÄde Manchester United och Liverpool som bÄda har slÀppt in fÀrre mÄl Àn Wolves den hÀr sÀsongen.

NÀr bÄda lagen dessutom mÄste gÄ för tre poÀng och inte kan nöja sig med ett oavgjord för att vara sÀkra pÄ sin CL/EL-plats kommer det öppnas upp ytor.

Samtliga tre Premier League-matcher mellan lagen sedan Wolverhampton blev uppflyttade har bÄda lagen gjort mÄl med ett mÄlsnitt pÄ 3,66 mÄl per match.

För och emot speltipset:

  • BĂ„da lagen mĂ„ste gĂ„ för tre poĂ€ng, kommer öppnas upp.
  • Chelsea svag defensiv men stark offensiv.
  • Tre senaste mellan lagen har bĂ„da lagen gjort mĂ„l.
  • Wolves har en stark defensiv som kan stĂ€nga Chelsea om allt stĂ€mmer.

Annons:

Testa spela hos Nordicbet

SÀtt in 100 kr - fÄ 100 kr bonus med 1x omsÀttningskrav hos Nordicbet.

Speltips
Speltips:BÄda lagen gör mÄl
Odds:1,84 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 26/7 kl 17:00
Oddset framtaget: Fredag 24/7 kl 11:10
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.