3 minuters lÀsning

PÄ fredagskvÀllen Àr det bara att korka upp en god flaska vin och avnjuta den tillsammans som ni ser den spÀnnande finalen i Europa League mellan Sevilla och Inter. BÄda lagen har en lysande form och jag vÀntar mig en underhÄllande match.

Speltips
Speltips:Inter
Odds:2,3 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 21/8 kl 21:00

Speltipset som jag har plockat fram Àr hÀmtat frÄn 1X2-marknaden och har ett generöst odds pÄ 2,30x pengarna.

TvÄ formstarka lag

Den hÀr finalen kommer spelas mellan tvÄ vÀldigt formstarka lag.

Inter kommer till den hÀr matchen efter att ha vunnit sina sex senaste matcher. De har bara förlorat 1 av sina 17 senaste matcher. Försvarsspelet har fungerat bra men det Àr framförallt anfallsspelet som har varit lagets styrka. Anfallsparet Lautaro Martinez och Lukaku har bombat in mÄl och Inter har gjort minst 2 mÄl i 14 av sina 16 senaste matcher.

Sevilla har ocksÄ varit heta den senaste tiden. De har vunnit Ätta av sina nio senaste matcher. De har bara förlorat 1 av sina 21 senaste matcher. Sevillas styrka har varit försvarsspelet, de har hÄllit nollan i sju av sina nio senaste matcher.

[pokareview_bonusbox id=”2161″ layout=”style3″ score_style=”number_stars”]

Ett odds som stÄr ut

Trots att bÄda lagen Àr formstarka hÄller jag Inter som favoriter. Inter har sett extremt bra ut den senaste tiden och I semifinalen pulveriserade de Shakhtar Donetskt och vann med de överlÀgsna siffrorna 5-0.

Sevilla tog sig till den hÀr finalen genom att besegra Manchester United med 2-1. Trots vinsten var det ingen imponerande insats av Sevilla. Det tidigare sÄ perfekta försvarsspelet var som bortblÄst och Sevilla bjöd pÄ massor av chanser. Sevilla slÀppte till 20 skott men pÄ grund av storspel frÄn mÄlvakten Bounou och oskÀrpa hos spelarna i Manchester United sÄ lyckades Sevilla tillslut vinna.

Det som gör det hÀr spelet extra intressant Àr att Coolbet just nu erbjuder odds som Àr högre Àn andra bolag. Den raka tvÄan gÄr nÀmligen att spelas till odds runt 2,30x pengarna. Det Àr hela 15 punkter högre Àn marknadens snitt.

Jag Àr rÀdd för oddsdropp och dÀrför snabbar jag mig att klicka in den raka tvÄan pÄ Inter. Saknar du konto hos Coolbet hittar du deras akutella bonus samt regler och villkor för bonusen i vÄr guide över oddsbonusar.

För och emot speltipset:

  • Inter har vunnit sina sex senaste matcher
  • Inter har bara förlorat 1 av sina 17 senaste matcher
  • Inte har gjort minst 2 mĂ„l i 14 av sina 16 senaste matcher
  • Sevilla har bara förlorat 1 av sina 21 senaste matcher
  • Sevilla har vunnit Ă„tta av sina nio senaste matcher

Annons:

Testa spela hos Bethard

Höga odds pÄ de största ligorna hos Bethard.

Speltips
Speltips:Inter
Odds:2,3 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 21/8 kl 21:00
Oddset framtaget: Tisdag 18/7 kl 19:26
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.