Från torsdagens utbud har jag hittat spelvärde i en match från den skotska ligan där St Johnstone tar emot Aberdeen. Speltipset är hämtat från 1X2-marknaden och har ett högt odds på 2,60x pengarna.

Speltips
Speltips:St Johnstone
Odds:2,60 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Torsdag 20/8 kl 20:30

Aberdeen har haft en tung start på säsongen. Efter den första matchen fick de beskedet att två spelare i truppen hade testats positivt för corona. Det hela slutade med att åtta spelare sattes i karantän och Aberdeen tvingades ställa in tre matcher. Men nu är alla tillbaka och det ska bli spännande att se hur uppehållet har påverkat Aberdeen.

Haltande tabell

St Johnstone har spelat tre ligamatcher. De har vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat en match. Vinsten kom i den senaste matchen mot Kilmarnock och förlusten kom i den svåra bortamatchen mot Glasgow Rangers. St Johnstone har visat upp en bra form, och innan förlusten mot Glasgow Rangers hade de åtta raka matcher utan förlust.

På grund av det ofrivilliga uppehållet har Aberdeen bara spelat en match — och det var hemma mot Glasgow Rangers. Den matchen slutade 0-1 till gästerna Glasgow Rangers.

Spelvärd etta

Efter att ha undersökt oddsen på 1X2-marknaden blir jag förvånad över de höga oddsen som spelbolagen erbjuder för den raka ettan. I skrivande stund står St Johnstone runt 2,60x pengarna. Som jag ser det är det ett antal punkter för högt.

St Johnstone har varit stabila den senaste tiden. Räknar vi med slutet på förra säsongen har de bara förlorat en av sina tio senaste ligamatcher. De ska nu möta ett Aberdeen som har haft åtta spelare i karantän den senaste tiden. Aberdeen har alltså inte spelat någon match sedan första augusti och laget har heller inte kunnat bedriva vettiga träningar. Jag tror vi kommer få se ett ringrostigt Aberdeen som kommer få det svårt med tempot.

Lägg även till att St Johnstone har gjort det bra historiskt sett mot Aberdeen. De har nämligen bara förlorat en av sina sex senaste matcher mot Aberdeen.

Jag tror att det är stor chans för oddsdropp närmare matchstart, och därför skyndar jag mig och klickar in den raka ettan till det höga oddset 2,60x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Aberdeen ska spela sin första tävlingsmatch sedan den första augusti på grund av att åtta spelare har suttit i karantän för corona
  • St Johnstone har bara förlorat en av sina tio senaste ligamatcher
  • Aberdeen har bara vunnit en av sina sex senaste matcher mot St Johnstone
  • St Johnstone har haft lite problem med målproduktionen — de har bara gjort sju mål på sina åtta senaste ligamatcher

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:St Johnstone
Odds:2,60 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Torsdag 20/8 kl 20:30
Oddset framtaget: Tisdag 18/8 kl 14:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.