3 minuters lÀsning

FrÄn torsdagens utbud har jag hittat spelvÀrde i en match frÄn den skotska ligan dÀr St Johnstone tar emot Aberdeen. Speltipset Àr hÀmtat frÄn 1X2-marknaden och har ett högt odds pÄ 2,60x pengarna.

Speltips
Speltips:St Johnstone
Odds:2,60 hos Unibet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Torsdag 20/8 kl 20:30

Aberdeen har haft en tung start pÄ sÀsongen. Efter den första matchen fick de beskedet att tvÄ spelare i truppen hade testats positivt för corona. Det hela slutade med att Ätta spelare sattes i karantÀn och Aberdeen tvingades stÀlla in tre matcher. Men nu Àr alla tillbaka och det ska bli spÀnnande att se hur uppehÄllet har pÄverkat Aberdeen.

Haltande tabell

St Johnstone har spelat tre ligamatcher. De har vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat en match. Vinsten kom i den senaste matchen mot Kilmarnock och förlusten kom i den svÄra bortamatchen mot Glasgow Rangers. St Johnstone har visat upp en bra form, och innan förlusten mot Glasgow Rangers hade de Ätta raka matcher utan förlust.

PĂ„ grund av det ofrivilliga uppehĂ„llet har Aberdeen bara spelat en match — och det var hemma mot Glasgow Rangers. Den matchen slutade 0-1 till gĂ€sterna Glasgow Rangers.

SpelvÀrd etta

Efter att ha undersökt oddsen pÄ 1X2-marknaden blir jag förvÄnad över de höga oddsen som spelbolagen erbjuder för den raka ettan. I skrivande stund stÄr St Johnstone runt 2,60x pengarna. Som jag ser det Àr det ett antal punkter för högt.

St Johnstone har varit stabila den senaste tiden. RÀknar vi med slutet pÄ förra sÀsongen har de bara förlorat en av sina tio senaste ligamatcher. De ska nu möta ett Aberdeen som har haft Ätta spelare i karantÀn den senaste tiden. Aberdeen har alltsÄ inte spelat nÄgon match sedan första augusti och laget har heller inte kunnat bedriva vettiga trÀningar. Jag tror vi kommer fÄ se ett ringrostigt Aberdeen som kommer fÄ det svÄrt med tempot.

LÀgg Àven till att St Johnstone har gjort det bra historiskt sett mot Aberdeen. De har nÀmligen bara förlorat en av sina sex senaste matcher mot Aberdeen.

Jag tror att det Àr stor chans för oddsdropp nÀrmare matchstart, och dÀrför skyndar jag mig och klickar in den raka ettan till det höga oddset 2,60x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Aberdeen ska spela sin första tĂ€vlingsmatch sedan den första augusti pĂ„ grund av att Ă„tta spelare har suttit i karantĂ€n för corona
  • St Johnstone har bara förlorat en av sina tio senaste ligamatcher
  • Aberdeen har bara vunnit en av sina sex senaste matcher mot St Johnstone
  • St Johnstone har haft lite problem med mĂ„lproduktionen — de har bara gjort sju mĂ„l pĂ„ sina Ă„tta senaste ligamatcher

Annons:

Spela hos ComeOn - 100 kr bonus

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos ComeOn till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:St Johnstone
Odds:2,60 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Torsdag 20/8 kl 20:30
Oddset framtaget: Tisdag 18/8 kl 14:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.