Sevilla, mästarna av spel ute i Europa, tar under onsdagen emot franska Rennes i Champions Leagues gruppspel och oddsen talar för en enkel seger. Men kan Rennes bjuda på motstånd eller blir det en enkel hemmaseger för Sevilla?

Speltips
Speltips:Rennes +1 asian handicap (pengarna tillbaka vid uddamålsförlust)
Odds:1,95 hos Betsafe
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsafe här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 28/10 kl 21:00

Sevilla har inte vunnit La Liga sedan 1946 och inte kommit tvåa sedan 1957 och de har inte vunnit Copa del Rey sedan 2010. Men ute i Europa går det bättre. De har vunnit Europa League 2006, 2007, 2014, 2015, 2016 samt nu senast 2020 vilket gav de en Champions League-biljett. Att vinna Europa League 6 gånger inom 15 år är extremt imponerande.

Men Sevilla har fått en tuff start på säsongen. De ligger på 13:e plats i ligan efter att de endast tagit en poäng på de tre senaste omgångarna. De två senaste matcherna har slutat i förluster med 1-0 mot Granada och Eibar.

Där emellan har de hunnit med att möta Chelsea på bortaplan i Champions League där de fick med sig en poäng efter 0-0. Men faktum är att Sevilla har tre raka matcher nu utan att göra ett enda mål och på deras fem senaste matcher har de endast gjort två mål.

Endast förlorat en match den här säsongen

Embed from Getty Images

Gästande Rennes ligger samtidigt trea i Ligue 1 endast tre poäng bakom PSG. De har blivit fyra segrar, tre oavgjorda och endast en förlust som kom nu senast mot Angers SCO.

Deras första Champions League-match någonsin i klubbens historia var hemma mot Krasnodar och där fick de med sig en poäng efter 1-1. Även om Rennes förmodligen inte kommer gå vidare till slutspelet av Champions League är varje poäng extremt viktig för dem i jakten på tredjeplatsen i gruppen som ger fortsatt spel i Europa League.

Gjort mål i samtliga matcher den här säsongen

Embed from Getty Images

Vi håller givetvis med spelbolagen om att Sevilla ska vara favoriter här men snittoddset 1,55 på ettan är för lågt sett till lagens formkurvor. Sevilla har som sagt gjort två mål på de fem senaste matcherna och Rennes har bara förlorat en av säsongens nio matcher.

Då lockas vi betydligt mer av Rennes +1 asian handicap till 1,95 hos Betsafe. Det betyder att vi vinner pengar om Rennes vinner eller spelar oavgjort och får pengarna tillbaka om de förlorar med uddamålet. För att vi ska förlora vår insats krävs det en hemmaseger med minst två måls marginal.

Rennes har gjort mål i samtliga matcher den här säsongen och ett oavgjort resultat känns inte alls omöjligt här i en tight och tät match. 1-1 ligger nära till hands enligt mig och när vi får tillbaka insatsen även på uddamålsförlust för Rennes till nästan dubbla pengarna är det ett starkt speltips inför matchen.

För och emot speltipset:

  • Sevilla har blivit nollade i tre raka matcher.
  • Rennes har endast förlorat en match den här säsongen.
  • Sevilla har mer rutin av spel i Europa.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Sevilla – Rennes 28 oktober 2020:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Rennes +1 asian handicap (pengarna tillbaka vid uddamålsförlust)
Odds:1,95 hos Betsafe
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsafe här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 28/10 kl 21:00
Oddset framtaget: Måndag 26/10 kl 14:25
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.