Speltips
Speltips:Frölunda
Odds:1,93 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 29/10 kl 19:00

Två lag med ambitionen att vinna guldet till våren ställs mot varandra i Göteborg under torsdagen när Frölunda tar emot Örebro och vi har analyserat lagen samt oddsen och plockat ut ett speltips på en vinnare här.

Det här är ett tidigt speltips och mellan att detta publiceras och nedsläpp på torsdag kommer Örebro ta emot Brynäs på hemmaplan och Frölunda gästa Oskarshamn. Vi tar som vanligt en tidig position innan oddsen justeras när fler spelbolag öppnar sina odds efter kvällens match.

Frölunda toppar serien när den här speltipset skrivs men har däremot en match mer spelad än Luleå och Rögle som endast är en poäng bakom. De stod för en av säsongens bästa matcher nu senast när de stängde ner Luleå och vann med 4-1. Segern betyder att Frölunda nu har vunnit samtliga sex hemmamatcher den här säsongen och sex av deras åtta senaste matcher totalt.

Förlorat tre av fyra senaste på bortaplan

Örebro tog bonuspoängen efter en övertidsseger hemma mot Växjö nu senast men ser vi över deras sex senaste matcher har de faktiskt endast tagit 5 av 18 möjliga poäng. De poängen har kommit mot Växjö och Oskarshamn, kanske inte seriens två starkaste lag.

Deras starka start där de tog fyra raka segrar har med andra ord mattas av och på bortaplan har de förlorat tre av de fyra senaste.

Seriens bästa Corsi

När vi tittar igenom den underliggande statistiken har Frölunda seriens bästa Corsi med 56,07% och bäst Fenwick på 55,34%. De är även det laget som kommit till näst flest skott inne i skottsektorn jämfört med Örebro som är sjätte bästa lag på det och rankas fyra sett till Corsi och Fenwick.

Frölundas svaga punkt den här säsongen har varit deras powerplay som endast gett nio mål på 47 försök (19,15%) vilket är sämst i serien men nu möter de seriens sämsta boxplay i Örebro som släppt in hela 15 mål på 37 boxplay (59,64%).

Frölunda har även vunnit fyra av de fem senaste mot Örebro och hemma i Göteborg har de vunnit tio raka mot Örebro. Senast Örebro vann i Göteborg var säsongen 2014-15.

Vi får i skrivande stund 1,93 på en hemmaseger för Frölunda hos Betsson vilket vi gärna tar. Sist lagen möttes i februari betalade ettan i snitt 1,71 och ser vi till Örebros senaste bortamatch mot Färjestad som slirat rejält den här säsongen betalade ettan på FBK bara 2,06 i snitt.

Alltså inte långt ifrån Frölundas 1,93 nu som toppar serien, vann övertygande mot Luleå nu senast och inte förlorat en enda hemmamatch den här säsongen.

För och emot speltipset:

  • Frölunda har tio raka hemmasegrar mot Örebro.
  • Frölunda har vunnit alla hemmamatcher den här säsongen.
  • Kan Örebro som har seriens sämsta boxplay väcka Frölundas powerplay som inte klickat än?
  • Örebro inledde säsongen starkt. Kan de hitta tillbaka dit?
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse Frölunda – Örebro 29 oktober 2020:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Frölunda
Odds:1,93 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 29/10 kl 19:00
Oddset framtaget: Tisdag 27/10 kl 09:45
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.