Konferensfinalen i öst drar igång natten mot tisdag när Tampa Bay Lightning tar emot New York Islanders och vi har hittat ett spelbolag som hamnar helt snett i sin värdering av Islanders inför den här matchen.

Speltips
Speltips:New York Islanders
Odds:3,4 hos ComeOn
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 8/9 kl 02:00

Tampa Bay Lightning slog ut sitt spöke Columbus Blue Jackets med 4-1 i matcher och att de förlorat första matchen mot Boston Bruins vann de sedan fyra raka segrar och tog sig genom det till konferensfinalen. Sedan omstarten i bubblan har de nu totalt vunnit 9 av 13 matcher inklusive seedningsmatcherna.

Grymt starkt givetvis. Men även New York Islanders som de ställs mot har imponerat stort under slutspelet.

Vunnit första matchen i alla serier med totalt 10-3

Embed from Getty Images

Först ställdes de mot Florida Panthers i Play in då de 24 lagen i bubblan skulle banats ner till de 16 som brukar vara med när det riktiga slutspelet drar igång. Där slog de ut Panthers med 3-1 i matcher och gick enkelt vidare till det riktiga slutspelet där Washington Capitals väntade.

De gjorde processen relativt kort mot tungt favorittippade Capitals och vann de tre första matcherna och vann sedan även serien med 4-1 i matcher.

Efter det väntade Philadelphia Flyers som var seedade som bästa lag i öst men även de gick på pumpen mot detta Islanders. Än en gång gick Islanders på knock och vann första matchen med 4-0 och sedan serien med 4-3.

Intressant är att Islanders alltid öppnar serierna starkt. De har vunnit game 1 i samtliga tre serier och med en kombinerad målskillnad på 10-3.

Gjort minst fem mål mot Tampa i fem av nio senaste

Embed from Getty Images

De har även presterat bra ishockey mot Tampa Bay tidigare. De har vunnit två av de tre senaste och har gjort minst fem mål i hela fem av de nio senaste matcherna mot Tampa Bay.

De har även bättre underliggande statistik än Lightning nu under slutspelet med en xGF% på 56,45% jämfört med Tampas 52% sett till hela matcherna.

Men oddsmässigt har speciellt ComeOn helt missat i sin värdering. De ställer ut hela 3,4 på Islanders här. Det kan jämföras med marknadens snitt på 3,17 och bolag som Pinnacle som brukar ligga väldigt rätt på NHL betalar endast 3,07.

När vi får 3,4 som motsvarar en sannolikhet på runt 29% är det ett givet spel för oss.

För och emot speltipset:

  • Islanders har hittat helt rätt i slutspelshockeyn.
  • Islanders stark historik mot Tampa Bay.
  • Oddset sticker ut på marknaden.
  • Tampa Bay är ett av ligans absolut bästa lag.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:New York Islanders
Odds:3,4 hos ComeOn
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 8/9 kl 02:00
Oddset framtaget: Måndag 7/9 kl 09:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.