3 minuters lÀsning

Konferensfinalen i öst drar igÄng natten mot tisdag nÀr Tampa Bay Lightning tar emot New York Islanders och vi har hittat ett spelbolag som hamnar helt snett i sin vÀrdering av Islanders inför den hÀr matchen.

Speltips
Speltips:New York Islanders
Odds:3,4 hos ComeOn
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 8/9 kl 02:00

Tampa Bay Lightning slog ut sitt spöke Columbus Blue Jackets med 4-1 i matcher och att de förlorat första matchen mot Boston Bruins vann de sedan fyra raka segrar och tog sig genom det till konferensfinalen. Sedan omstarten i bubblan har de nu totalt vunnit 9 av 13 matcher inklusive seedningsmatcherna.

Grymt starkt givetvis. Men Àven New York Islanders som de stÀlls mot har imponerat stort under slutspelet.

Vunnit första matchen i alla serier med totalt 10-3

Embed from Getty Images

Först stÀlldes de mot Florida Panthers i Play in dÄ de 24 lagen i bubblan skulle banats ner till de 16 som brukar vara med nÀr det riktiga slutspelet drar igÄng. DÀr slog de ut Panthers med 3-1 i matcher och gick enkelt vidare till det riktiga slutspelet dÀr Washington Capitals vÀntade.

De gjorde processen relativt kort mot tungt favorittippade Capitals och vann de tre första matcherna och vann sedan Àven serien med 4-1 i matcher.

Efter det vĂ€ntade Philadelphia Flyers som var seedade som bĂ€sta lag i öst men Ă€ven de gick pĂ„ pumpen mot detta Islanders. Än en gĂ„ng gick Islanders pĂ„ knock och vann första matchen med 4-0 och sedan serien med 4-3.

Intressant Àr att Islanders alltid öppnar serierna starkt. De har vunnit game 1 i samtliga tre serier och med en kombinerad mÄlskillnad pÄ 10-3.

Gjort minst fem mÄl mot Tampa i fem av nio senaste

Embed from Getty Images

De har Àven presterat bra ishockey mot Tampa Bay tidigare. De har vunnit tvÄ av de tre senaste och har gjort minst fem mÄl i hela fem av de nio senaste matcherna mot Tampa Bay.

De har Àven bÀttre underliggande statistik Àn Lightning nu under slutspelet med en xGF% pÄ 56,45% jÀmfört med Tampas 52% sett till hela matcherna.

Men oddsmÀssigt har speciellt ComeOn helt missat i sin vÀrdering. De stÀller ut hela 3,4 pÄ Islanders hÀr. Det kan jÀmföras med marknadens snitt pÄ 3,17 och bolag som Pinnacle som brukar ligga vÀldigt rÀtt pÄ NHL betalar endast 3,07.

NÀr vi fÄr 3,4 som motsvarar en sannolikhet pÄ runt 29% Àr det ett givet spel för oss.

För och emot speltipset:

  • Islanders har hittat helt rĂ€tt i slutspelshockeyn.
  • Islanders stark historik mot Tampa Bay.
  • Oddset sticker ut pĂ„ marknaden.
  • Tampa Bay Ă€r ett av ligans absolut bĂ€sta lag.

Annons:

Testa spela hos Bethard

Höga odds pÄ de största ligorna hos Bethard.

Speltips
Speltips:New York Islanders
Odds:3,4 hos ComeOn
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 8/9 kl 02:00
Oddset framtaget: MĂ„ndag 7/9 kl 09:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.