Gruppfinal direkt från Wembley när Tjeckien som toppar gruppen tar emot England. Vi går igenom förutsättningarna och levererar vårt speltips inför matchen.

Speltips
Speltips:Båda lagen gör INTE mål
Odds:1,7 hos Interwetten
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Hajper här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 22/6 kl 21:00
Annons:
Få 100 kr bonus till 1x omsättningskrav inför matchen: Klicka här för att få 100 kr bonus hos Snabbare med höga odds på EM.

Grupp D är grymt jämnt. Inför sista omgången har vi följande tabell:

1. Tjeckien 4 poäng
2. England 4 poäng
3. Kroatien 1 poäng
4. Skottland 1 poäng

Så här ser förutsättningarna ut:

Tjeckien vinner gruppen om de spelar minst oavgjort mot England. Om de förlorar samtidigt som Skottland vinner över Kroatien kommer de tvåa. De kan däremot bli trea om de förlorar samtidigt som Kroatien vinner stort mot Skottland.

England vinner gruppen om de vinner mot Tjeckien. De går vidare som tvåa om de spelar oavgjort eller om Skottland inte vinner matchen. Enda chansen att England blir trea är om de förlorar samtidigt som Skottland vinner och får bättre målskillnad.

Tvåan i den här gruppen får mest troligt en enklare åttondelsfinal än vinnaren. Men vinnaren av gruppen får mest troligt en enklare väg fram till finalen som helhet sett till tänkbara motståndare i kvartsfinal och semifinal.

Tjeckien har överraskat

Tjeckien har varit gruppens stora utropstecken. Seger mot Skottland och kryss mot Kroatien är starkt gjort av ett lag som många inte trodde kunde drabba sig in i striden om de två övre platserna i gruppen.

England skapade inte mycket men vann sin premiär mot Kroatien med 1-0 men nu senast var det en riktig missräkning hemma på Wembley mot Skottland. De fick bara 0-0 och faktum är att Skottland hade fler målchanser och England endast noterades för ett skott på mål.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Bara släppt in ett mål senaste åtta matcherna

Marknadens högsta odds på England i skrivande stund är 1,62 och vi har svårt att se Tjeckien vinna här. Men 1,62 känns lite för lågt. Då tycker vi att 1,7 gånger pengarna på att båda lagen inte gör mål känns bättre.

England har sett stabila ut defensivt och inte släppt in något mål under EM än. Ser vi längre tillbaka har England nu hållit nollan i fyra raka och på de åtta senaste matcherna har de bara släppt in ett mål.

Tjeckien fått oväntat hög utdelning

Tjeckien har samtidigt fått lite mer utdelning än de kanske borde. De har dels målet från halva planen och nu senast mot Kroatien var det en straff som gjorde att de hittade nätet.

Även om vårt huvudscenario är att England håller nollan här prickar även spelet om det är England som lämnar mållösa och Tjeckien har faktiskt bara släppt in ett mål under sina två EM-matcher och England har bara gjort ett och blev som sagt nollade av Skottland nu senast.

Båda lagen gör INTE mål spelas till 1,7 gånger pengarna hos Interwetten.

Annons:
Få 100 kr bonus till 1x omsättningskrav inför matchen: Klicka här för att få 100 kr bonus hos Hajper med höga odds på EM.

För och emot speltipset:

  • England har hållit nollan i fyra raka matcher.
  • England har bara släppt in ett mål senaste åtta matcherna.
  • England blev nollade själva senast och bara gjort ett mål under sina två EM-matcher.
  • Tjeckien har nog bra självförtroende efter sin inledning under EM.
Speltips
Speltips:Båda lagen gör INTE mål
Odds:1,7 hos Interwetten
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Hajper här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 22/6 kl 21:00

Oddsjämförelse:

Klicka här för att komma till vår Oddsjämförelse.

Oddset framtaget: Måndag 21/6 kl 13:00
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.