4 minuters lÀsning

Southampton och Wolverhampton möttes sÄ sent som i torsdags i FA-cupen och nu pÄ söndag Àr det dags igen för ett nytt möte men den hÀr gÄngen i ligaspelet.

Speltips
Speltips:Southampton
Odds:2,5 hos Betway
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 14/2 kl 13:00

Embed from Getty Images

FA-cupmötet vann Southampton relativt enkelt. Danny Ings satte 1-0 i 49:-e minuten och Stuart Armstrong utökade till 2-0 i 90:e minuten. Men ser vi till spelet hade Southhampton 18-5 i mÄlchanser, 8-1 i skott pÄ mÄl och 8-3 i hörnor sÄ det var inget större snack som saken.

– Vi producerar inte nog mycket. VĂ„r sista touch Ă€r inte dĂ€r och vi Ă€r inte kliniska nog. Vi har problem i den sista tredjedelen av planen, sĂ€ger Wolverhamptons trĂ€nare Nuno Espirito Santo efter förlusten.

– Det krĂ€vs förbĂ€ttring. Det krĂ€vs bĂ€ttre beslut och det Ă€r vĂ„rt jobb att göra spelarna bĂ€ttre. PĂ„ söndag kommer vi möta Southampton igen och dĂ„ behöver vi ge dem en bĂ€ttre fight, avslutar Wolves trĂ€nare Nuno.

Han har verkligen inte fel i den intervjun. Sedan Raul Jiménez gick sönder har deras offensiv fallit ihop och ser vi över deras fem senaste matcher har de lÀmnat fyra av de mÄllösa.

Ska vi lyfta nÄgot positivt Àr det defensiven som börjat steppa upp i brist pÄ en offensiv och de har bara slÀppt in fyra mÄl de fem senaste matcherna.

Annons:

Testa spela hos Speedybet - 100 kr bonus

Testa spela hos Speedybet och ta del av 100 kr bonus för nya kunder.

Viktigt sjÀlvförtroendelyft i truppen

Embed from Getty Images

Segern i FA-cupen var en trendbrytare för Southampton som innan den hade fyra raka förluster och det var nog vÀldigt skönt för gruppen. Efter 9-0-förlusten borta mot Manchester United slÀppte de in tre mÄl i förlusten mot Newcastle.

Men nu mot Wolverhampton bÄde höll de nollan och vann. Det stÀrkte nog gruppen rejÀlt som annars tidigare under sÀsongen haft ett riktigt starkt försvar. Under december/januari hade de till exempel en svit dÀr de endast slÀppte in fyra mÄl pÄ nio matcher trots motstÄnd som Manchester City, Liverpool, Leicester och Arsenal.

Viktigt för Southampton Àr Àven att Kyle Walker-Peters var tillbaka i backlinjen nu senast i cupen efter nÄgra veckor frÄnvaro.

Även under deras tunga period har spelet pĂ„ hemmaplan fortsatt leverera poĂ€ng dĂ€r de vunnit tre av de fem senaste och bara förlorat fyra av de tolv senaste.

Inför cupmötet i torsdags var snittoddset pÄ Southampton 2,44 trots bortaplan. Nu inför ligamötet dÀr Southampton alltsÄ Àr hemmalag fÄr vi nu 2,5 gÄnger pengarna hos Betway.

Betway erbjöd 2,4 pÄ Southampton i torsdags. Den matchen vann de med eftertryck och har nu hemmaplan men oddset skruvas upp till 2,5. Ett odds de inte justerat sedan den 6:e februari och allt talar för att de kommer sÀnka det nÀrmre avspark nÀr spelen börjar komma pÄ ettan.

VÄr egen vÀrdering av The Saints pÄ hemmaplan hÀr Àr 2,25 och vi synar gÀrna Betways 2,5 som Àr över 10% högre Àn vÄr egen vÀrdering.

För och emot speltipset:

  • Southampton sĂ„g klart starkare ut i torsdags. 18-5 i mĂ„lchanser och 8-1 i skott pĂ„ mĂ„l mot Wolves.
  • Wolverhampton har lĂ€mnat fyra av deras fem senaste matcher mĂ„llösa.
  • Southampton har haft en tung period bakom sig. Kom de ur den genom segern nu senast eller trillar de dit nu igen till helgen?
  • Wolverhampton har en stark defensiv med bara fyra inslĂ€ppta de fem senaste matcherna.
Speltips
Speltips:Southampton
Odds:2,5 hos Betway
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Snabbare hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 14/2 kl 13:00

OddsjĂ€mförelse Southampton – Wolves 14 februari 2021:


Oddset framtaget: Fredag 12/2 kl 09:10
Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | 18+ gÀller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.