Söndagsfotboll med två lag som förlorade i förra omgången och som jagar revansch väntar på London Stadium när West Ham tar emot Wolverhampton och vi plockar ut en vinnare till ett starkt odds.

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:2,1 hos Coolbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 27/9 kl 20:00

West Ham är ett av de lagen som många tror riskerar att åka ur Premier League och inledningen på säsongen har verkligen inte gett några andra signaler.

Premiären mot Newcastle var rent ut sagt usel och de förlorade med 0-2 hemma på London Stadium och hade en låg xG på 0,86. I andra omgången förlorade de igen men det såg betydligt bättre och en uddamålsförlust mot Arsenal på bortaplan är helt okej för ett lag som West Ham.

Däremellan har de även vunnit mot både Hull och Charlton i ligacupen.

Knep nästan poäng av City

Embed from Getty Images

Gästande Wolverhampton vann sin premiär mot borta mot Sheffield United med 2-0. Efter det föll de med 0-1 mot Stoke i ligacupen där bland annat Raul Jiminez vilades.

Nu senast föll de med 1-3 hemma mot Manchester City vilket givetvis inte är något resultat att skämmas över. Wolves var även nära att knipa en poäng då de fram till 90+5 endast låg under med ett mål och jagade en kvittering men Gabriel Jesus satte spiken i kistan med sitt 3-1-mål i 95:e minuten.
– Jag tycker att vi spelade bra. Det var svårare för oss i andra halvlek då de är skickliga offensivt, sa Keven De Bruyne till media efter matchen.

När Manchester City tycker att ett lag gör det svårt för dem och är skickliga offensivt säger det en del om hur tufft West Ham kommer få det.

Vunnit fyra raka mot West Ham

Embed from Getty Images

När West Ham och Wolverhampton möttes i juni efter omstarten på just London Stadium vann Wolverhampton med 2-0. Ser vi till de fyra matcherna lagen hunnit spela mot varandra sedan Wolverhampton klev upp i Premier League har Wolves vunnit alla fyra och har en målskillnad på 8-0.

Wolves var även starka på bortaplan förra säsongen. De var ligans sjätte bästa bortalag men endast nionde bästa hemmalag.

När vi värderar matchen i vår egen modell värderar vi Wolves till 2,02 och det marknadshögsta oddset vi hittar är Coolbet på 2,1. Vi hade gärna sett ett något högre odds men vi finns trots allt ett visst värde på 2,1 men undvik spela hos bolag som är nere runt 2,0.

För och emot speltipset:

  • Wolves har vunnit fyra raka mot West Ham med 8-0 i målskillnad.
  • Wolves var starka på bortaplan förra säsongen.
  • West Ham stod upp bra mot Arsenal senast.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse West Ham – Wolverhampton 27/9:


Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:2,1 hos Coolbet
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Söndag 27/9 kl 20:00
Oddset framtaget: Fredag 25/9 kl 11:55
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.