3 minuters lÀsning

Efter att ha kollat igenom torsdagens matcher och de olika oddsmarknaderna fastnar jag för matchen mellan AaB Ålborg och FC Köpenhamn i danska ligan. Jag anser att spelbolagen har gjort en skev vĂ€rdering av mĂ„lmarknaden, och dĂ€r finns det spelvĂ€rde att hĂ€mta. Spelet som jag har plockat fram har ett generöst odds pĂ„ 2,35x pengarna.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,35 hos Unibet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 23/7 kl 20:00

Den danska ligan (Superligan) Àr lite speciellt uppbyggd. Den spelas höst/vÄr med uppehÄll i december. Det Àr 14 lag i serien och alla möter varandra tvÄ gÄnger i grundspelet. De bÀsta sex lagen i grundspelet gör sedan upp om danska mÀsterskapstiteln i ett nytt seriespel. De övriga Ätta lagen fÄr kÀmpa om att undvika nedflyttning.

Bara Àran kvar att spela för

Embed from Getty Images

Den hÀr matchen Àr hÀmtad frÄn serien dÀr de gör upp om mÀsterskapstiteln. Det Àr bara kvar tvÄ omgÄngar av serien och det har varit klart sedan en tid att Midtjylland blir danska mÀstare.

Det Ă€r Ă€ven klart att Köpenhamn kommer att komma tvĂ„a eller trea, och det innebĂ€r att de kommer knipa en av Europa League-platserna. Aab Ålborg har egentligen inget kvar att spela om. De ska bara spela om de ska placera sig som fyra, femma eller sexa.

Underlig vÀrdering av mÄlmarknaden

Embed from Getty Images

Det som har fÄngat mitt intresse i den hÀr matchen Àr spelbolagens underliga vÀrdering av mÄlmarknaden. Oddsen pÄ underspelen Àr vÀldigt höga och jag har svÄrt att förstÄ hur oddssÀttarna har tÀnkt.

AaB Ålborg har den senaste tiden visat upp ett gediget försvarsspel och hĂ„llit nollan i fyra av sina fem senaste ligamatcher. De har dessutom inte gjort sĂ„ mĂ„nga mĂ„l — och det har resulterat i att det har blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i AaB Ålborgs fem senaste ligamatcher.

FC Köpenhamn har haft problem med anfallsspelet den senaste tiden, de har bara gjort tre mÄl pÄ sina fyra senaste ligamatcher. FC Köpenhamn har ocksÄ varit inblandade i en hel del mÄlfattiga matcher den senaste tiden. Det har blivit fÀrre Àn tre mÄl i fem av deras Ätta senaste matcher.

Historiskt sett har det ocksÄ blivit mÄlsnÄlt nÀr de hÀr lagen har spelat mot varandra. Det har blivit fÀrre Àn tre mÄl i fem av sju senaste matcherna mellan lagen.

Jag spelar under 2,5 mÄl till det generösa oddset 2,35x pengarna. Det Àr hela 0,16 punkter högre Àn snittet hos spelbolagen.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i fem av de sju senaste matcherna mellan AaB Ålborg och FC Köpenhamn
  • AaB Ålborg har hĂ„llit nollan i sina fyra senaste ligamatcher
  • Det har blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i AaB Ålborgs fem senaste matcher i ligaspelet
  • Det har blivit fĂ€rre Ă€n tre mĂ„l i fem av FC Köpenhamns Ă„tta senaste ligamatcher
  • FC Köpenhamn har bara gjort tre mĂ„l pĂ„ sina fyra senaste ligamatcher
  • Inget av lagen har egentligen nĂ„got att spela för och det Ă€r möjligt att försvarsspelet fĂ„r lida av det

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds frÄn egna oddssÀttare

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,35 hos Unibet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 23/7 kl 20:00
Oddset framtaget: Tisdag 21/7 kl 11:57
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.