3 minuters lÀsning

PÄ onsdagskvÀllen ska Liverpool ta emot Chelsea hemma pÄ Anfield Road. Jag anser att spelbolagen har undervÀrderat hemmalaget och att det finns en hel del spelvÀrde att hÀmta pÄ 1X2-marknaden.

Speltips
Speltips:Liverpool
Odds:2,05 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Onsdag 22/7 kl 21:15

Det Àr bara tvÄ omgÄngar kvar av Premier League. Liverpool har sedan lÀnge varit klara ligamÀstare medan Chelsea har en hel del kvar att spela för.

Inte samma nivÄ

Embed from Getty Images

Det Àr nu nÀstan en mÄnad sedan Liverpool sÀkrade ligatiteln. Efter att de blev klara ligamÀstare har de inte nÄtt upp till samma nivÄ som tidigare. De har bara vunnit tre av sina sju senaste matcher i Premier League.

Liverpool saknar Jordan Henderson och Matip pÄ grund av skador. De finns Àven frÄgetecken om Milner och Lovren kommer att kunna delta dÄ de dras med mindre kÀnningar.

Fyllda av sjÀlvförtroende

Embed from Getty Images

Chelsea kommer till den hÀr matchen fyllda med sjÀlvförtroende efter att ha besegrat Manchester United med 1-3 i FA-cup semifinalen. De ligger pÄ tredje plats i tabellen och har mycket att spela för, dÄ de bara har en poÀngs marginal ner till Manchester United som ligger pÄ femte plats.

Chelsea har Tomori och Gilmour pÄ skadelistan. De Àr Àven tveksamt om Kanté kan delta dÄ han inte Àr 100% i ena baksidan.

Liverpool Àr undervÀrderade?

Efter att ha undersökt oddsen för den hÀr matchen blir jag lite chockad över de höga oddset som ges för hemmavinsten. Liverpool stÄr just nu i över 2x pengarna hos flera av bolagen.

Liverpool har förvisso inte nÄtt upp till samma höga nivÄ efter att de sÀkrade ligatiteln, men vi alla vet hur bra Liverpool Àr om allt stÀmmer. Hemma pÄ Anfield Road har de vunnit 17 av 18 ligamatcher den hÀr sÀsongen. Jag Àr sÀker pÄ att spelarna kommer att vara motiverade att fortsÀtta den starka trenden.

Liverpool ska nu möta ett Chelsea som Àr vÀldigt motiverade dÄ de slÄss om en av Champions League-platserna. Men Chelsea hade en tuff match mot Manchester United i söndags och har bara fÄtt tvÄ dagars vila. Det kommer att pÄverka prestationen.

Chelsea har dessutom varit svaga pÄ bortaplan den senaste tiden. De har förlorat tvÄ av sina tre senaste bortamatcher i Premier League. Det Àr framförallt försvarsspelet som har stÀllt till det.

Chelsea har slÀppt in minst tvÄ mÄl i fem av sina sex senaste bortamatcher i Premier League. De bÄdar inte gÄtt dÄ de möter ett Liverpool som i snitt har gjort 2,61 mÄl per hemmamatch den hÀr sÀsongen i Premier League.

Jag tror att oddset pÄ hemmalaget kommer sjunka desto nÀrmare vi kommer matchstart. Jag snabbar mig dÀrför och klickar in den raka ettan pÄ Liverpool till 2,05x pengarna hos Coolbet.

För och emot speltipset:

  • Liverpool har 56 raka hemmamatcher i Premier League utan förlust
  • Liverpool har vunnit 17 av 18 hemmamatcher den hĂ€r sĂ€songen i Premier League
  • Chelsea har slĂ€ppt in minst tvĂ„ mĂ„l i fem av sina sex senaste bortamatcher i Premier League
  • Chelsea har förlorat tvĂ„ av sina tre senaste bortamatcher i Premier League
  • Chelsea har bara fĂ„tt tvĂ„ dagars vila efter den tuffa semifinalen i FA-cupen mot Manchester United
  • Chelsea har mer att spela för Ă€n Liverpool

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds frÄn egna oddssÀttare

Speltips
Speltips:Liverpool
Odds:2,05 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Onsdag 22/7 kl 21:15
Oddset framtaget: Tisdag 21/7 kl 08:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.