3 minuters lÀsning

Tisdagens utbud bjuder pÄ matcher frÄn Premier League, La Liga och Serie A. Men det Àr mot Premier League som vi vÀljer att vÀnda vÄra blickar. Jag har plockat ut ett spel frÄn matchen mellan Arsenal och Leicester. Speltipset har ett högt odds pÄ 2,38x pengarna.

Speltips
Speltips:Arsenal
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp:Tisdag 7/7 kl 21:15

Det Àr bara fem omgÄngar kvar av sÀsongen. Det Àr tajt i tabellen och bÄda lagen behöver vinna den hÀr matchen. Med det sagt vÀntar jag mig en underhÄllande match med högt tempo.

Arsenal Àr pÄ gÄng

Embed from Getty Images

Arsenal har kommit igÄng rejÀlt den senaste tiden. Om vi rÀknar in FA-cupen sÄ Àr de inne i en streak pÄ fyra vunna matcher. Nu senast tog de en övertygande vinst borta mot Wolves med resultatet 0-2. Arsenal har nu klÀttrat upp till en sjundeplats i tabellen. Men de har Ätta poÀng upp till Champions League-platserna, och med fem matcher kvar att spela sÄ Àr chanserna smÄ att de ska lyckas knipa en av de platserna.

Den spelaren som lyser starkast i Arsenal Àr Aubameyang. Han har trivts i de senaste matcherna hemma pÄ Emirates och gjort fem mÄl pÄ de fyra senaste hemmamatcherna. Leicester mÄste se upp med honom om de ska lyckas fÄ med sig nÄgra poÀng.

Brutit den svaga trenden?

Embed from Getty Images

Leicester vann sin senaste match i Premier League med 3-0 mot Crystal Palace. Det var en efterlÀngtad vinst. Innan dess hade Leicester bara lyckats vinna en av sina Ätta senaste matcher i Premier League.

Innan svackan sÄg det givet ut att Leicester skulle knipa en av Champions League-platserna. Den svaga trenden har dock gjort att de nu bara har tre poÀngs marginal ner till Manchester United som ligger pÄ femte plats i tabellen.

Förutom att senaste matchen gav tre vÀlbehövliga poÀng var det Àven glÀdjande att Jamie Vardy Äterigen gjorde mÄl. Innan matchen mot Crystal Palace hade han nÀmligen bara gjort mÄl i en av sina fjorton senaste matcher i Premier League.

SpelvÀrde pÄ hemmalaget

Efter att ha undersökt oddsen ser jag att Arsenal stÄr i odds strax under 2.40x pengarna. Det anser jag vara nÄgot för högt.

Leicester vann förvisso sin senaste match, men förutom den vinsten har de varit vÀldigt svaga den senaste tiden. Nu ska Leicester dessutom möta ett Arsenal som har fÄtt vind i seglen. Arsenal har varit starka den senaste tiden och det speciellt pÄ hemmaplan. De har nÀmligen sex raka hemmamatcher utan förlust, varav fem av dem har varit vinster.

Ser vi till historiken sÄ Àr Àven den pÄ Arsenals sida. Arsenal har vunnit sina nio senaste hemmamatcher mot Leicester.

Jag rÀknar med att Arsenal fortsÀtter den starka trenden och mitt speltips blir dÀrför en rak etta till 2.38x pengarna hos Coolbet.

För och emot speltipset:

  • RĂ€knar vi in bĂ„de FA-cupen och Premier League har Arsenal nu fem raka vinster
  • Arsenal har sex raka hemmamatcher utan förlust i Premier League, fem vinster och en oavgjord
  • Arsenal har vunnit sina nio senaste hemmamatcher mot Leicester
  • Leicester vann sin senaste match i Premier League, och kan möjligtvis vara pĂ„ gĂ„ng igen

Annons:

Testa spela hos Speedybet - 100 kr bonus

Testa spela hos Speedybet och ta del av 100 kr bonus för nya kunder.

Speltips
Speltips:Arsenal
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp:Tisdag 7/7 kl 21:15
Oddset framtaget: MĂ„ndag 6/7 kl 11:27
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.