Tisdagens utbud bjuder på matcher från Premier League, La Liga och Serie A. Men det är mot Premier League som vi väljer att vända våra blickar. Jag har plockat ut ett spel från matchen mellan Arsenal och Leicester. Speltipset har ett högt odds på 2,38x pengarna.

Speltips
Speltips:Arsenal
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp:Tisdag 7/7 kl 21:15

Det är bara fem omgångar kvar av säsongen. Det är tajt i tabellen och båda lagen behöver vinna den här matchen. Med det sagt väntar jag mig en underhållande match med högt tempo.

Arsenal är på gång

Embed from Getty Images

Arsenal har kommit igång rejält den senaste tiden. Om vi räknar in FA-cupen så är de inne i en streak på fyra vunna matcher. Nu senast tog de en övertygande vinst borta mot Wolves med resultatet 0-2. Arsenal har nu klättrat upp till en sjundeplats i tabellen. Men de har åtta poäng upp till Champions League-platserna, och med fem matcher kvar att spela så är chanserna små att de ska lyckas knipa en av de platserna.

Den spelaren som lyser starkast i Arsenal är Aubameyang. Han har trivts i de senaste matcherna hemma på Emirates och gjort fem mål på de fyra senaste hemmamatcherna. Leicester måste se upp med honom om de ska lyckas få med sig några poäng.

Brutit den svaga trenden?

Embed from Getty Images

Leicester vann sin senaste match i Premier League med 3-0 mot Crystal Palace. Det var en efterlängtad vinst. Innan dess hade Leicester bara lyckats vinna en av sina åtta senaste matcher i Premier League.

Innan svackan såg det givet ut att Leicester skulle knipa en av Champions League-platserna. Den svaga trenden har dock gjort att de nu bara har tre poängs marginal ner till Manchester United som ligger på femte plats i tabellen.

Förutom att senaste matchen gav tre välbehövliga poäng var det även glädjande att Jamie Vardy återigen gjorde mål. Innan matchen mot Crystal Palace hade han nämligen bara gjort mål i en av sina fjorton senaste matcher i Premier League.

Spelvärde på hemmalaget

Efter att ha undersökt oddsen ser jag att Arsenal står i odds strax under 2.40x pengarna. Det anser jag vara något för högt.

Leicester vann förvisso sin senaste match, men förutom den vinsten har de varit väldigt svaga den senaste tiden. Nu ska Leicester dessutom möta ett Arsenal som har fått vind i seglen. Arsenal har varit starka den senaste tiden och det speciellt på hemmaplan. De har nämligen sex raka hemmamatcher utan förlust, varav fem av dem har varit vinster.

Ser vi till historiken så är även den på Arsenals sida. Arsenal har vunnit sina nio senaste hemmamatcher mot Leicester.

Jag räknar med att Arsenal fortsätter den starka trenden och mitt speltips blir därför en rak etta till 2.38x pengarna hos Coolbet.

För och emot speltipset:

  • Räknar vi in både FA-cupen och Premier League har Arsenal nu fem raka vinster
  • Arsenal har sex raka hemmamatcher utan förlust i Premier League, fem vinster och en oavgjord
  • Arsenal har vunnit sina nio senaste hemmamatcher mot Leicester
  • Leicester vann sin senaste match i Premier League, och kan möjligtvis vara på gång igen

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Arsenal
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp:Tisdag 7/7 kl 21:15
Oddset framtaget: Måndag 6/7 kl 11:27
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.