Vi sparkar igång den nya veckan med ett speltips från en match i La Liga mellan Levante och Real Sociedad. Speltipset är hämtat från målmarknaden och ett odds strax över 2x pengarna.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,06 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 6/7 kl 19:30

Vi sparkar igång den nya veckan med ett speltips från en match i La Liga mellan Levante och Real Sociedad. Speltipset är hämtat från målmarknaden och ett odds strax över 2x pengarna.

I Real Sociedads senaste match blev Alexander Isak inbytt i 82a minuten, och bara två minuter senare stänkte han in det avgörande målet. Frågan är nu om han kommer att få spela från start och om målskyttet kommer att fortsätta?

Svårslaget hemmalag

Embed from Getty Images

Efter corona-uppehållet har Levante visat upp ett stabilt spel och bara förlorat en av sex matcher — och det var en knapp förlust med 0-1 mot Atletico Madrid. Levante ligger på en stabil tolfteplats i tabellen med 13 poängs marginal ner till nedflyttningsplatserna.

Slut på motgångarna?

Embed from Getty Images

Real Sociedad har haft det jobbigt efter uppehållet. På sina sex matcher har de inkasserat fyra förluster, en oavgjord och en vinst. Det positiva för Real Sociedad är att vinsten kom i den senaste matchen, mot Espanyol.

Real Sociedad kommer nu försöka bygga vidare på den vinsten — för de måste börja vinna om de ska kunna ta sig upp till någon av Europacup-platserna. Real Sociedad ligger på sjunde plats i tabellen med fyra poäng upp till femte plats, vilket är platsen som ger direktkvalificering till nästa säsongs Europa League.

Alexander Isak gjorde mål i den senaste matchen mot Espanyol, och nu förväntar vi oss att han kommer att starta mot Levante. Martin Ödegaard kommer troligtvis också att återigen vara med från start. Han började på bänken senast på grund av ett mindre knäproblem.

Målsnålt igen?

Jag anser att det finns en hel del spelvärde att hämta från underspelen på målmarknaden i den här matchen. Det har varit målsnåla matcher när Levante har spelat på hemmaplan.

Det har som mest blivit två mål i sex av Levantes sju senaste hemmamatcher. Nu ska de möta ett Real Sociedad som har haft problem med målskyttet på bortaplan. De har nämligen blivit mållösa i tre av sina sex senaste bortamatcher i La Liga.

Jag spelar under 2,5 mål till det generösa oddset 2,06x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har som mest blivit två mål i sex av Levantes sju senaste hemmamatcher i La Liga
  • Real Sociedad har gått mållösa i tre av sina sex senaste bortamatcher i La Liga
  • Efter corona-uppehållet har Real Sociedad gjort mindre än ett mål i snitt per match i La Liga
  • Det har blivit minst tre mål i fem av de sju senaste matcherna mellan Levante och Real Sociedad

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Under 2,5 mål
Odds:2,06 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Måndag 6/7 kl 19:30
Oddset framtaget: Lördag 4/7 kl 20:10
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.