Vi avslutar helgen med ett speltips från den sena söndagsmatchen i La Liga mellan Villarreal och Barcelona. Båda lagen är piskade att vinna, och jag väntar mig därför en spännande och underhållande match. Speltipset som jag har plockat fram har ett generöst odds på 2,11x pengarna.

Speltips
Speltips:Villarreal asian handicap +0.5
Odds:2,11 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Söndag 5/7 kl 22:00

På söndagskvällen reser Barcelona söderut för att spela mot Villarreal. Båda lagen är i stort behov av tre poäng. Barcelona behöver trean för att ha chans att vinna La Liga — och Villarreal jagar en av Champions League-platserna.

Pressade att vinna

Embed from Getty Images

Efter corona-uppehållet har Barcelona förvisso gått obesegrade, men det negativa är att de har spelat oavgjort i tre matcher. Poängtappet har gjort att de nu ligger tvåa i tabellen, med fyra poäng upp till ettan Real Madrid. Det är bara fem matcher kvar i La Liga så nu är goda råd dyra.

Till söndagens match är Vidal och Busquets avstängda, och fransmännen Dembele och Umtiti skadade. Men Barcelona har en bred trupp, så det ska inte vara några problem att mönstra en stark elva. Dessutom är Messi i storform: efter uppehållet har han gjort tre mål och fem assist.

Formstarka och högt motiverade

Embed from Getty Images

Villarreal är ett av de formstarkaste lagen i La Liga. På sina sex matcher efter uppehållet har de fem vinster och en oavgjord. Villarreal ligger just nu på femteplats i tabellen med tre poängs marginal upp till Sevilla. De kommer nu att satsa allt för att nå en av de fyra platsens som ger direktkvalificering till Champions League.

Övervärderade gäster?

Jag anser att Barcelona har blivit uppmålade som allt för stora favoriter av spelbolagen i den här matchen. Barcelona ligger förvisso före i tabellen och de har ett namnstarkare lag, men de har haft stora problem med spelet på bortaplan den här säsongen.

Faktum är att Barcelona har tappat poäng i 10 av sina 16 bortamatcher i La Liga, och nu ställs de mot ett formstarkt hemmalag som bara har förlorat tre hemmamatcher på hela säsongen.

Jag spelar Villarreal som vinnare med asian handicap +0.5 till det generösa oddset 2,11x pengarna. Det betyder att spelet sitter även om matchen slutar oavgjort.

Samma spel finns även hos Coolbet under kategorin dubbelchans (1X) till odds 2,10.

För och emot speltipset:

  • Villareal har sex raka matcher utan förlust i la liga, fem vinster och en oavgjord
  • Barcelona har bara vunnit 6 av 16 bortamatcher den här säsongen i La Liga
  • Villarreal har bara förlorat tre hemmamatcher den här säsongen i La Liga
  • Villarreal har bara förlorat en av sina fyra senaste hemmamatcher mot Barcelona
  • Villarreal har hållit nollan i fem av sina sex senaste matcher i La Liga
  • Kommer Barcelona upp till sin högsta kvalité är de ett av världens bästa lag

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Villarreal asian handicap +0.5
Odds:2,11 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Söndag 5/7 kl 22:00
Oddset framtaget: 3/7 kl 14:48
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.