Tabellsexan Wolverhampton tar emot Arsenal, som ligger en placering efter kvällens värdar. Båda lagen har chans att få en biljett ut i Europa nästa säsong och motivationen bör vara på topp, men jag har en god aning om vilket lag som avslutar säsongen starkast.

Speltips
Speltips:Wolverhampton som vinnare
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Lördag 4/7 kl 18:30

Det är nog få som skulle protestera mot påståendet att Arsenal inte är vad de en gång har varit, och detsamma gäller för Wolverhampton — men då i positiv bemärkelse. Wolves har faktiskt chans på spel i Champions League nästa säsong och är obesegrade i åtta raka matcher, varav fem vinster.

Arsenal är allt annat än dåliga, men två förluster på fyra matcher efter omstarten och en tveksam form på bortaplan väcker vissa frågetecken…

Bästa formen i Premier League

Embed from Getty Images

Det finns hur mycket som helst att lyfta fram när det kommer till Wolverhamptons resultat senaste tiden. För att nämna några har Wolves:

° Tre raka vinster sen omstarten, och dessutom utan att släppa in ett enda mål
° Spelat åtta raka matcher utan förlust, och hållit nollan i sju av dem
° Hållit nollan i fyra av sina fem senaste hemmamatcher

Med statistik som denna är det inte konstigt att Wolverhampton toppar formtabellen i Premier League framför Manchester United, Chelsea, Newcastle och Liverpool.

Allt detta resulterar i att Wolves nu ligger på sjätte plats, men med endast tre poäng upp till tabelltrean Leicester. Med andra ord finns Champions League-platserna väl inom räckhåll.

Öppnade med två raka förluster

Embed from Getty Images

Arsenal fick en tuff inledning på säsongsavslutningen med två raka förluster mot Manchester City och Brighton & Hove Albion, men hämtade sig och plockade därefter tre poäng mot Southampton och Norwich, samt en uddamålsvinst mot Sheffield United i FA-Cupen.

Med det välbehövliga tillskottet av poäng efter de två senaste vinsterna ligger Arsenal nu sjua i tabellen, men ligan är så pass jämn att de kan trilla ner till elfte plats vid en eventuell förlust mot Wolverhampton.

Rejält utstick på raka ettan

Trots att jag inte har imponerats särskilt av Arsenal går de inte att räkna bort, och det är framförallt offensiven som väcker en viss oro då de har gjort mål i tio av sina tolv senaste matcher i Premier League.

Senaste matchen mellan lagen slutade 1-1 på Emirates Stadium, och förra säsongen vann Wolves hemma med 3-1 och spelade 1-1 på bortaplan.

Det som väcker min uppmärksamhet är det rejäla utsticket på den raka ettan. Marknadssnittet på Wolverhampton är 2,28 med Bet365 som lägsta budgivare på 2,20. Coolbet å andra sidan vräker på ordentligt och erbjuder 2,38 på den raka ettan.

Då jag väntade mig odds runt 2,25 blir den raka ettan till 2,38 ett givet spel. Jag spelar Wolverhampton som vinnare till 2,38 hos Coolbet.

För och emot speltipset:

  • Wolverhampton har tre raka vinster sen omstarten
  • Wolverhampton har åtta raka matcher utan förlust
  • Wolverhampton har hållit nollan i fyra av sina fem senaste hemmamatcher
  • Arsenal har gjort mål i sex av sina sju senaste matcher

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Wolverhampton som vinnare
Odds:2,38 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Lördag 4/7 kl 18:30
Oddset framtaget:
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.