3 minuters lÀsning

PÄ lördag vankas det derby i Turin nÀr storebror Juventus tar emot lillebror Torino hemma pÄ Allianz Stadium. Jag har plockat fram ett speltips som har ett odds strax under 2x pengarna.

Speltips
Speltips:Juventus asian handicap -1,5
Odds:1,94 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Lördag 4/7 kl 17:15

I Juventus senaste match bjöds vi pÄ fotbollsgodis av högsta klass nÀr Ronaldo och Douglas Costa drog in tvÄ riktiga rökare frÄn utanför straffomrÄdet. FrÄgan Àr om vi kommer serveras liknande delikatesser i lördagens match?

Juventus gÄr frÄn klarhet till klarhet

Embed from Getty Images

I tisdags vann Juventus med 1-3 mot Genoa efter mÄl av Dybala, Ronaldo och Douglas Costa. Med den vinsten inrÀknad har Juventus nu sex raka vinster i Serie A. Med nio matcher kvar att spela leder Juventus Serie A, med fyra poÀngs marginal ner till tabelltvÄan Lazio.

Inför lördagens match ser skadelÀget ut enligt följande: Demiral, Khedira, Chiellini, Sandro och De Sciglio saknas pÄ grund av skador. Men Juventus har en bred trupp, sÄ trots avbrÀcken blir det inga problem att stÀlla upp med en stark elva.

Svaga pÄ bortaplan

Embed from Getty Images

Om lÀget Àr pÄ topp i Juventus sÄ Àr det tvÀrtom hos lokalrivalen Torino, som kommer till den hÀr matchen med tvÄ raka förluster i bagaget. Nu ska de dessutom möta serieledarna Juventus i deras egen hemmaborg.

Det Àr framförallt spelet pÄ bortaplan som har varit Torinos svaghet, och de har förlorat 9 av 14 bortamatcher i Serie A den hÀr sÀsongen. Torino ligger just nu pÄ 14e plats i tabellen med sex poÀngs marginal ner till nedflyttningsstrecket.

En klar hemmaseger

Juventus har vunnit 13 av 14 hemmamatcher den hĂ€r sĂ€songen, och de ska nu ta emot ett Torino som har förlorat 9 av 14 bortamatcher. Bara den statistiken sĂ€ger mig att allt annat Ă€n en hemmaseger vore chockerande. Det betyder dock att oddsen pĂ„ den raka ettan Ă€r vĂ€ldigt lĂ„ga — och ett sĂ„dant spel Ă€r sĂ€llan försvarbart i mina ögon.

DÀremot finns det bra vÀrde att hÄva in pÄ hemmavinsten om vi gÄr över till asian handicap-marknaden. Juventus har vunnit med minst tvÄ mÄls marginal i fem av sina sex senaste hemmamatcher i Serie A, och jag anser att det Àr stor chans att de gör det igen.

Jag spelar Juventus som vinnare med asian handicap -1,5 till 1,94x pengarna. Det betyder att Juventus mÄste vinna med tvÄ mÄls marginal för att spelet ska vinna.

För och emot speltipset:

  • Juventus har vunnit med minst tvĂ„ mĂ„ls marginal i tvĂ„ av de tre senaste hemmamatcherna mot Torino
  • Juventus har vunnit 13 av 14 hemmamatcher den hĂ€r sĂ€songen i Serie A
  • Torino har fem raka förluster pĂ„ bortaplan i Serie A
  • Juventus har vunnit med minst tvĂ„ mĂ„ls marginal i fem av sina sex senaste hemmamatcher i Serie A
  • Oddsen pĂ„ asian handicap -1,5 har sjunkit och spelvĂ€rdet har minskat nĂ„got

Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:Juventus asian handicap -1,5
Odds:1,94 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Lördag 4/7 kl 17:15
Oddset framtaget: Torsdag 2/7 kl 08:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.