3 minuters lÀsning

Sheffield United charmade alla under sÀsongen och hade inför omstarten en realistisk dröm om Europaspel nÀsta sÀsong. Men efter fyra raka matcher utan seger med mÄlskillnaden 1-8 sedan omstarten ser Europaspel ut som en krossad dröm. FrÄgan Àr om de kan vÀnda trenden nu hemma mot Spurs som ocksÄ jagar Europaspel.

Speltips
Speltips:Tottenham
Odds:2,05 hos Coolbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 2/7 kl 19:00

Ser vi till tabellen skiljer det endast en poÀng mellan Spurs och Sheffield United och bÄda har fortfarande hÀng pÄ en Europaplats. Men dÄ krÀvs det segrar och förloraren hÀr kan mycket vÀl hÀngas av frÄn jakten pÄ en Europaplats.

Usel offesiv med endast 0,3 xG

Embed from Getty Images

Sheffield United har haft en strÄlande defensiv hela sÀsongen och endast Liverpool och Leicester har slÀppt in fÀrre mÄl Àn de den hÀr sÀsongen. Men sedan omstarten har det inte sett lika bra ut. Delvis pÄ grund av skador och avstÀngningar pÄ flera nyckelspelare i defensiven.

Åtta inslĂ€ppta mĂ„l de tre senaste matcherna Ă€r inte likt Sheffield som nu dĂ€remot har tillbaka alla defensiva pjĂ€ser i backlinjen utom viktiga Jack O’Connell som fortfarande Ă€r tveksam till spel.

Offensivt har det sett Ànnu vÀrre ut för Sheffield som endast lyckats göra ett mÄl pÄ de fyra första matcherna sedan omstarten. Ser vi till den underliggande statistiken har Sheffield United endast haft en xG pÄ 0,3 i snitt per ligamatch vilket Àr nÀst sÀmst i hela ligan sedan omstarten.

GÀstande Tottenham spelade 1-1 i första matchen sedan omstarten nÀr de mötte Manchester United och nu senast vann de med 2-0 mot West Ham.

Tufft matchande för Sheffield

Embed from Getty Images

Spurs har alltsÄ endast spelat tvÄ matcher sedan om starten och vilat i exakt en vecka nÀr matchen mot Sheffield drar igÄng. Det kan jÀmföras med Sheffield United som gör sin femte match pÄ 16 dagar mot Spurs. Ett otroligt tufft matchande för ett lag som gÄr runt pÄ en relativt tunn trupp.

Med tanke pÄ hur Sheffield United har sett ut sedan omstarten vÀljer vi att ta rygg pÄ Spurs hÀr. De flesta spelbolagen ligger runt 1,95 för den raka tvÄan men hos Coolbet fÄr vi fina 2,05 pÄ Spurs vilket vi vÀljer att syna.

För och emot speltipset:

  • Sheffield United sett vĂ€ldigt svaga ut sedan omstarten
  • Tufft matchande, 5:e matchen pĂ„ 16 dagar för Sheffield
  • Tottenham har momentum i jakten pĂ„ Europaplats
  • Sheffield har tillbaka defensivt viktiga spelare.

Annons:

1x omsÀttningskrav hos Hajper

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus med 1x i omsÀttningskrav hos Hajper.

Speltips
Speltips:Tottenham
Odds:2,05 hos Coolbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 2/7 kl 19:00
Oddset framtaget: Tisdag 30/6 kl 09:55
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.