3 minuters lÀsning

NÀr Wolverhampton tog emot Bournemouth i onsdags backade vi de till 2,18 gÄnger pengarna och de vann mycket riktigt matchen. Under lördagen gÀstar de Aston Villa och vi vÀljer att backa de igen med ett specialsspel till 3,05 gÄnger pengarna.

Speltips
Speltips:Wolverhampton vinner och hÄller nollan
Odds:3,05 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 27/6 kl 13:30

Aston Villa har spelat hem tvÄ poÀng efter tre omgÄngar sedan omstarten och de ligger pÄ en nedflyttningsplats enbart pÄ grund av sÀmre mÄlskillnad Àn West Ham.

De har med andra ord allt att spela för men tabellpositionen skvallrar Àven om en svag trupp. Senast de vann en match var i ligacupen i januari. Sedan dess har de sex förluster och tvÄ oavgjorda matcher med mÄlskillnaden 6-16.

Wolves drömmer om Champions League

Embed from Getty Images

Wolverhampton har fÄtt en fin omstart efter uppehÄllet och de drömmer Ànnu om Champions League med all rÀtt. De har i skrivande stund tvÄ poÀng upp till Chelsea pÄ fjÀrdeplatsen (som har en match mindre spelad) och endast mÄlskillnad skiljer de frÄn Manchester United pÄ femteplatsen. Den femteplatsen kan dessutom bli en Champions League-plats om Citys avstÀngning kvarstÄr.

Även Wolverhampton har med andra ord vĂ€ldigt mycket att spela för. De har Ă€ven spelat en match mindre Ă€n Aston Villa sedan omstarten vilket kan gynna dem sett till det tĂ€ta matchandet just nu i vĂ€rmen.

Wolverhampton har vunnit med 2-0 mot West Ham och 1-0 mot Bournemouth. Visserligen inte det starkaste motstÄndet men de har fÄtt jobbet gjort offensivt och defensiven har varit flÀckfri. Noll inslÀppta mÄl och dessutom endast tvÄ skott pÄ eget mÄl över tvÄ matcher imponerar.

HĂ„llit nollan i sex av sju senaste ligamatcherna

Embed from Getty Images

Den raka tvÄan betalar 1,85 vilket kan vara ett bra spel. Men vi vill skruva upp oddset nÄgot och vÀljer istÀllet att spela Wolves vinner och hÄller nollan vilket betalar fina 3,05 hos Pinnacle vilket kan jÀmföras med 2,75 hos Bwin till exempel.

Wolverhampton har slÀppt in i snitt 1,09 mÄl per match sett över hela sÀsongen men mot ett uddlöst Aston Villa tror vi pÄ nollan. Defensiven har Àven vuxit under sÀsongen vilket resulterat i att de hÄllit nollan i sex av de sju senaste Premier League-matcherna trots att de mött bland annat Manchester United, Tottenham och Leicester under den perioden.

För och emot speltipset:

  • Wolves hĂ„llit nollan i sex av sju senaste PL-matcherna.
  • Aston Villa har gjort tvĂ„ mĂ„l senaste fyra matcherna.
  • Wolves sett starka ut i omstarten, speciellt defensivt.
  • BĂ„da lagen har mycket att spela för men men ska inte underskatta ett lag som spelar för överlevnad.
  • Villa har gjort mĂ„l i de senaste matcherna.

Annons:

100 kr bonus hos Betsafe

SÀtt in 100 kr - fÄ 100 kr bonus hos Betsafe till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:Wolverhampton vinner och hÄller nollan
Odds:3,05 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 27/6 kl 13:30
Oddset framtaget: Torsdag 25/6 kl 15:15
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.