När Wolverhampton tog emot Bournemouth i onsdags backade vi de till 2,18 gånger pengarna och de vann mycket riktigt matchen. Under lördagen gästar de Aston Villa och vi väljer att backa de igen med ett specialsspel till 3,05 gånger pengarna.

Speltips
Speltips:Wolverhampton vinner och håller nollan
Odds:3,05 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 27/6 kl 13:30

Aston Villa har spelat hem två poäng efter tre omgångar sedan omstarten och de ligger på en nedflyttningsplats enbart på grund av sämre målskillnad än West Ham.

De har med andra ord allt att spela för men tabellpositionen skvallrar även om en svag trupp. Senast de vann en match var i ligacupen i januari. Sedan dess har de sex förluster och två oavgjorda matcher med målskillnaden 6-16.

Wolves drömmer om Champions League

Embed from Getty Images

Wolverhampton har fått en fin omstart efter uppehållet och de drömmer ännu om Champions League med all rätt. De har i skrivande stund två poäng upp till Chelsea på fjärdeplatsen (som har en match mindre spelad) och endast målskillnad skiljer de från Manchester United på femteplatsen. Den femteplatsen kan dessutom bli en Champions League-plats om Citys avstängning kvarstår.

Även Wolverhampton har med andra ord väldigt mycket att spela för. De har även spelat en match mindre än Aston Villa sedan omstarten vilket kan gynna dem sett till det täta matchandet just nu i värmen.

Wolverhampton har vunnit med 2-0 mot West Ham och 1-0 mot Bournemouth. Visserligen inte det starkaste motståndet men de har fått jobbet gjort offensivt och defensiven har varit fläckfri. Noll insläppta mål och dessutom endast två skott på eget mål över två matcher imponerar.

Hållit nollan i sex av sju senaste ligamatcherna

Embed from Getty Images

Den raka tvåan betalar 1,85 vilket kan vara ett bra spel. Men vi vill skruva upp oddset något och väljer istället att spela Wolves vinner och håller nollan vilket betalar fina 3,05 hos Pinnacle vilket kan jämföras med 2,75 hos Bwin till exempel.

Wolverhampton har släppt in i snitt 1,09 mål per match sett över hela säsongen men mot ett uddlöst Aston Villa tror vi på nollan. Defensiven har även vuxit under säsongen vilket resulterat i att de hållit nollan i sex av de sju senaste Premier League-matcherna trots att de mött bland annat Manchester United, Tottenham och Leicester under den perioden.

För och emot speltipset:

  • Wolves hållit nollan i sex av sju senaste PL-matcherna.
  • Aston Villa har gjort två mål senaste fyra matcherna.
  • Wolves sett starka ut i omstarten, speciellt defensivt.
  • Båda lagen har mycket att spela för men men ska inte underskatta ett lag som spelar för överlevnad.
  • Villa har gjort mål i de senaste matcherna.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Wolverhampton vinner och håller nollan
Odds:3,05 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 27/6 kl 13:30
Oddset framtaget: Torsdag 25/6 kl 15:15
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.