På fredagskvällen tar serieledarna Juventus emot bottenlaget Lecce hemma på Allianz Stadium. Det är stor klasskillnad mellan lagen och den här matchen kan bara sluta på ett sätt. Speltipset är hämtat från asian handicap-marknaden och har ett odds på 2.20x pengarna.

Speltips
Speltips:Juventus som vinnare med asian handicap -2.5
Odds:2,20 hos Nordicbet
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Fredag 26/16 kl 21:45

Efter uppehållet har Juventus hunnit med att spela två matcher i Coppa Italia och en i Serie A. I Coppa Italia förlorade de snöpligt finalen mot Napoli på straffar efter att matchen slutade 0-0. I måndags vann de mot Bologna i Serie A med 0-2. Juventus leder nu Serie A med fyra poäng framför tvåan Lazio.

Lecce har bara spelat en match i Serie A efter uppehållet, och det var i måndags mot Milan i match som Lecce förlorade med 1-4. Lecce ligger just under nedflyttningsstrecket, men med samma poäng som Genoa som ligger på platsen ovanför.

Det är inte för sent ännu, men de senaste matcherna i Serie A har inte gett något tecken på att Lecce ska börja klättra i tabellen. De har dessutom haft stora problem med försvarsspelet och släppt in hela 15 mål på sina 3 senaste matcher.

Klasskillnad mellan lagen

Embed from Getty Images

Det är stor klasskillnad mellan de här lagen och allt annat än en hemmaseger vore en skräll, men oddsen på den raka ettan tilltalar mig inte. Däremot finns det stor chans att Juventus vinner den här matchen med några måls marginal, och därför vänder jag mig mot handikapp-marknaden.

I mina ögon talar allting för en övertygande seger för hemmalaget: Juventus har gjort minst två mål i sina sju senaste hemmamatcher. Nu ska de spela mot ett Lecce som har haft stora problem med försvarsspelet. Lecce har dessutom haft det svårt på bortaplan mot topplagen i tabellen och släppt in minst tre mål i sina fyra matcher mot lag från topp fem i tabellen.

Jag spelar Juventus med asian handicap -2.5 till det höga oddset 2.20x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Juventus har hållit nollan i sina tre senaste hemmamatcher i Serie A
  • Juventus har gjort minst tre mål i sina sju senaste hemmamatcher
  • Lecce har släppt in 15 mål på sina 3 senaste matcher i Serie A
  • Minus 2.5 är ett högt handicap och det kan vara svårt att vinna med tre måls marginal

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Juventus som vinnare med asian handicap -2.5
Odds:2,20 hos Nordicbet
Rygga spelet: Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Fredag 26/16 kl 21:45
Oddset framtaget: Torsdag 24/6 kl 06:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.