Trots favoritskapet föll Colorado Avalanche I första matchen mot Dallas Stars natten mot söndag med 5-3. Natten mot tisdag är det dags för match två mellan lagen och vi har plockat ut en vinnare.

Speltips
Speltips:Dallas Stars
Odds:3,4 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 25/8 kl 03:45

Embed from Getty Images

Colorado tog sig till kvartsfinal genom att slå ut Arizona Coyotes med 4-1 i matcher och Dallas slog ut Calgary Flames med 4-2 i matcher där de i sista matchen vände ett 0-3-underläge till seger 7-3.

Den vändningen mot Calgary verkar ha tänt en gnista i Dallas som kom ut väldigt starkt nu i första matchen mot Colorado och tog ledningen redan fyra minuter in i första perioden genom Tyler Seguin.

Efter den första perioden hade Dallas en stabil 3-1-ledning att utgå från och slutresultatet skrevs till 5-3. Olyckan slutade inte där för Colorado som även fick både målvakten Philipp Grubauer samt backen Erik Johnson skadade under matchen.

– De var med tävlingsinriktade än oss. Det var inte vår kväll antar jag, sa en uppgiven Nathan MacKinnon efter förlusten.

– Det kändes som att vi avvaktade och lät dem styra spelet. Det kommer att bli en tuff serie, men de måste kunna slå oss ytterligare tre gånger och tills nästa möte kommer vi att vara väl förberedda, fortsatte MacKinnon.

Bra värde på Dallas

Embed from Getty Images

Under grundserien hann lagen mötas fyra gånger innan Coronauppehållet och Dallas vann tre av de matcherna. Nu efter omstarten vann Colorado seedningsmatchen mot Dallas och sedan vann Dallas första slutspelsmatchen mellan lagen.

Oddsmässigt är Colorado med all rätt favoriter. Men enligt oss hade de blivit för stora favoriter här. Ingen kan ta ifrån de att de vann fem matcher mer än Dallas under grundspelet men så här stor bör inte skillnaden vara mellan lagen oddsmässigt.

Vi får i skrivande stund 2,0 som bäst för Colorado samtidigt som Dallas betalar 3,4.

Så stor ska inte skillnaden vara enligt oss. Det gör att vi ser ett bra spelvärde på den raka tvåan.

Frågan är däremot om Colorado vaknar till efter nattens förlust. Eller om Dallas kan bygga vidare på det faktum att de vunnit fyra av sex matcher mot Colorado? Till fina 3,4 gånger pengarna väljer vi att backa Dallas här.

För och emot speltipset:

  • Dallas har vunnit fyra av sex mot Colorado den här säsongen.
  • Bra värde på oddset.
  • Kan Colorado tända till efter första nederlaget så är de ett något bättre lag.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Dallas Stars
Odds:3,4 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 25/8 kl 03:45
Oddset framtaget: Söndag 23/8 kl 19:20
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.