Crystal Palace åkte på hela 4-0 mot Liverpool nu senast och stod för en väldigt blek insats. Kan de vända det till något positivt när de tar emot Burnley under måndagskvällen?

Speltips
Speltips:Crystal Palace vinner och håller nollan
Odds:3,6 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsafe här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Måndag 29/6 kl 21:00

Varken Burnley eller Crystal Palace har speciellt mycket att spela för. De har båda 42 inspelade poäng och har god marginal på 15 poäng till nedflyttning och även om det bara är sju poäng upp till Europa League-platsen är det nog inget som de siktar på. Det är trots allt flertalet lag däremellan och de måste ta in de här sju poängen på både Manchester United, Tottenham, Sheffield och Arsenal för att knipa EL-platsen.

När Crystal Palace mötte Liverpool i onsdags stod de för en historiskt svag insats. Sedan OPTA började logga detaljerad statistik från Premier League var det första gången någonsin som ett lag i Premier League inte hade en enda touch i offensivt straffområde.

Liverpool hade hela 74% boll och även om Crystal Palace givetvis är ett sämre lag kändes det nästan som att de struntade i den här matchen. De förstod att ett titeljagande Liverpool blir för svårt. Med tanke på det tuffa matchandet med två matcher i veckan var nog fokus redan inställt på Burnley nu på måndag.

Båda lagen saknar offensiva spelare

Embed from Getty Images

Palace har även ett gäng skador som stör. Inte minst fick Zaha kliva av skadad nu senast. Även Guaita, Benteke, Tomkins, Schlupp och Kelly lär missa matchen.

Det är ett liknande scenario för Burnley som saknar sina två bästa målskyttar i Wood och Banres som gjort 17 av Burnleys 35 Premier League-mål den här säsongen.

Förlusten mot Liverpool var Palace andra match efter omstarten. I första matchen vann de mot Bournemouth med 2-0 vilket då var deras fjärde raka seger i ligan och de släppte inte in ett enda mål under de fyra matcherna.

Burnley åkte på en 5-0-förlust mot Manchester City i omstarten men nu senast vann de oväntat med 1-0 mot Watford.

Testar spel till 3,6 gånger pengarna

Embed from Getty Images

Allt här talar för en tät match med väldigt få mål. Oddsen på under 2,5 mål betalar inte ens 1,5 gånger pengarna hos flera av spelbolagen.

Men vi tror på Palace här. De behövde inte slita ihjäl sig nu senast mot Liverpool då de mer eller mindre struntade i matchen. De har dessutom ett extra dygn vila jämfört med Burnley. Palace har även vunnit fyra raka mot Burnley och dessutom hållit nollan i tre av de matcherna.

Burnley brukar ha svårt med målskyttet och mot ett Palace som hade hållit nollan i fyra raka matcher innan förlusten mot Liverpool blir en tuff nöt att knäcka. Vi backade även Watford när de mötte Burnely vilket blev en förlust men vi slog marknadens högsta closing odds med 0,27 vilket var starkt.

Istället för att spela raka ettan på Palace till 2,42 kliver vi in på Palace att vinna och hålla nollan som betalar 3,6 hos Pinnacle vilket känns som ett bättre värde.

För och emot speltipset:

  • Palace har tätt försvar, hållit nollan i fyra av fem senaste i PL.
  • Palce vunnit fyra raka mot Burnley, hållit nollan i tre av de.
  • Förtog sig inte mot Liverpool samt en dag extra vila.
  • Palace har flera skador som kan sätta käppar i hjulet.
  • Burnley slog oväntat Watford senast, har de hittat rätt nu?

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Crystal Palace vinner och håller nollan
Odds:3,6 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsafe här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Måndag 29/6 kl 21:00
Oddset framtaget: Söndag28/6 kl 10:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.