4 minuters lÀsning

Crystal Palace Äkte pÄ hela 4-0 mot Liverpool nu senast och stod för en vÀldigt blek insats. Kan de vÀnda det till nÄgot positivt nÀr de tar emot Burnley under mÄndagskvÀllen?

Speltips
Speltips:Crystal Palace vinner och hÄller nollan
Odds:3,6 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Betsafe hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: MĂ„ndag 29/6 kl 21:00

Varken Burnley eller Crystal Palace har speciellt mycket att spela för. De har bÄda 42 inspelade poÀng och har god marginal pÄ 15 poÀng till nedflyttning och Àven om det bara Àr sju poÀng upp till Europa League-platsen Àr det nog inget som de siktar pÄ. Det Àr trots allt flertalet lag dÀremellan och de mÄste ta in de hÀr sju poÀngen pÄ bÄde Manchester United, Tottenham, Sheffield och Arsenal för att knipa EL-platsen.

NÀr Crystal Palace mötte Liverpool i onsdags stod de för en historiskt svag insats. Sedan OPTA började logga detaljerad statistik frÄn Premier League var det första gÄngen nÄgonsin som ett lag i Premier League inte hade en enda touch i offensivt straffomrÄde.

Liverpool hade hela 74% boll och Àven om Crystal Palace givetvis Àr ett sÀmre lag kÀndes det nÀstan som att de struntade i den hÀr matchen. De förstod att ett titeljagande Liverpool blir för svÄrt. Med tanke pÄ det tuffa matchandet med tvÄ matcher i veckan var nog fokus redan instÀllt pÄ Burnley nu pÄ mÄndag.

BĂ„da lagen saknar offensiva spelare

Embed from Getty Images

Palace har Ă€ven ett gĂ€ng skador som stör. Inte minst fick Zaha kliva av skadad nu senast. Även Guaita, Benteke, Tomkins, Schlupp och Kelly lĂ€r missa matchen.

Det Àr ett liknande scenario för Burnley som saknar sina tvÄ bÀsta mÄlskyttar i Wood och Banres som gjort 17 av Burnleys 35 Premier League-mÄl den hÀr sÀsongen.

Förlusten mot Liverpool var Palace andra match efter omstarten. I första matchen vann de mot Bournemouth med 2-0 vilket dÄ var deras fjÀrde raka seger i ligan och de slÀppte inte in ett enda mÄl under de fyra matcherna.

Burnley Äkte pÄ en 5-0-förlust mot Manchester City i omstarten men nu senast vann de ovÀntat med 1-0 mot Watford.

Testar spel till 3,6 gÄnger pengarna

Embed from Getty Images

Allt hÀr talar för en tÀt match med vÀldigt fÄ mÄl. Oddsen pÄ under 2,5 mÄl betalar inte ens 1,5 gÄnger pengarna hos flera av spelbolagen.

Men vi tror pÄ Palace hÀr. De behövde inte slita ihjÀl sig nu senast mot Liverpool dÄ de mer eller mindre struntade i matchen. De har dessutom ett extra dygn vila jÀmfört med Burnley. Palace har Àven vunnit fyra raka mot Burnley och dessutom hÄllit nollan i tre av de matcherna.

Burnley brukar ha svÄrt med mÄlskyttet och mot ett Palace som hade hÄllit nollan i fyra raka matcher innan förlusten mot Liverpool blir en tuff nöt att knÀcka. Vi backade Àven Watford nÀr de mötte Burnely vilket blev en förlust men vi slog marknadens högsta closing odds med 0,27 vilket var starkt.

IstÀllet för att spela raka ettan pÄ Palace till 2,42 kliver vi in pÄ Palace att vinna och hÄlla nollan som betalar 3,6 hos Pinnacle vilket kÀnns som ett bÀttre vÀrde.

För och emot speltipset:

  • Palace har tĂ€tt försvar, hĂ„llit nollan i fyra av fem senaste i PL.
  • Palce vunnit fyra raka mot Burnley, hĂ„llit nollan i tre av de.
  • Förtog sig inte mot Liverpool samt en dag extra vila.
  • Palace har flera skador som kan sĂ€tta kĂ€ppar i hjulet.
  • Burnley slog ovĂ€ntat Watford senast, har de hittat rĂ€tt nu?

Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

Speltips
Speltips:Crystal Palace vinner och hÄller nollan
Odds:3,6 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Betsafe hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: MĂ„ndag 29/6 kl 21:00
Oddset framtaget: Söndag28/6 kl 10:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.