3 minuters lÀsning

Tisdagens speltips Àr hÀmtat frÄn matchen i La Liga mellan Leganes och Sevilla. Jag anser att spelbolagen har gjort en skev vÀrdering av mÄlmarknaden, och att det dÀrmed finns spelvÀrde att hÀmta. Speltipset har ett odds pÄ 1.91x pengarna.

Speltips
Speltips:Över 2 mĂ„l
Odds:1,91 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 30/6 kl 21:00

Det hÀr Àr en typisk match mellan tvÄ lag som slÄss i varsin del av tabellen. Sevilla kÀmpar för att knipa en av Champions League-platserna medan Leganes kÀmpar för att ta sig upp ovanför nedflyttningsstrecket för att undvika spel i La Segunda nÀsta sÀsong.

SlÄss i varsin del av tabellen

Embed from Getty Images

Sevillas första match efter corona-uppehÄllet blev en vinst mot Real Betis, som sedan har följts av fyra oavgjorda matcher. Sevilla ligger just nu pÄ fjÀrde plats i tabellen, vilket Àr en av platserna som ger direktkvalificering till nÀsta sÀsongs Champions League. Men Villarreal ligger hack i hÀl med bara tre poÀng fÀrre. Det finns med andra ord ingen möjlighet för Sevilla att slÄ av pÄ takten.

Leganes har fortfarande inte vunnit nÄgon match efter uppehÄllet. De har förlorat tre matcher och spelat tvÄ oavgjorda. Leganes har en jobbig situation dÄ de har hela sju poÀng upp till nÀrmsta lag ovanför nedflyttningsstrecket. De mÄste börja vinna matcher snarast för att ha nÄgon som helst chans att klara sig kvar i La Liga.

FelvÀrderad mÄlmarknad?

Embed from Getty Images

Efter att ha undersökt oddsen ser jag att Sevilla stÄr som klara favoriter. Inledningsvis lockades jag av ett spel pÄ bortalaget, men oddsen har droppat sedan de först kom ut pÄ marknaden och nu Àr jag tveksam till om det finns nÄgot spelvÀrde att hÀmta.

Det som istÀllet fÄngar mitt intresse Àr att spelbolagen har vÀrderat den hÀr matchen till en mÄlsnÄl match. Oddsen pÄ överspelen Àr dÀrmed vÀldigt höga.

Oddsen pÄ över tvÄ mÄl i den hÀr matchen finns att hugga till strax under tvÄ gÄnger pengarna. Det tycker jag Àr ganska anmÀrkningsvÀrt, och hÀr Àr mina anledningar till det:

° Det har blivit minst tvÄ mÄl i sex av de sju senaste matcherna mellan Leganes och Sevilla

° Det har blivit minst tvÄ mÄl i Ätta av Leganes nio senaste hemmamatcher och minst tvÄ mÄl i Sevillas sju senaste bortamatcher.

° Leganes matcher pÄ hemmaplan har haft ett snitt pÄ 2.19 mÄl och Sevillas matcher pÄ bortaplan har haft ett snitt pÄ 2.63 mÄl.

Summa summarum sÄ har jag svÄrt att förstÄ de höga oddsen som spelbolagen erbjuder pÄ de olika översplen. Det spelet som jag lÀgger mina pengar pÄ Àr över tvÄ mÄl till 1.91x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Det har blivit minst tvĂ„ mĂ„l i sex av de sju senaste matcherna mellan Leganes och Sevilla
  • Det har blivit minst tvĂ„ mĂ„l i Ă„tta av Leganes nio senaste hemmamatcher i La Liga
  • Det har blivit minst tvĂ„ mĂ„l i Sevillas sju senaste bortamatcher i La Liga
  • Leganes har inte gjort mĂ„l i 6 av 16 hemmamatcher i La Liga den hĂ€r sĂ€songen

Annons:

Testa spela hos Bethard

Höga odds pÄ de största ligorna hos Bethard.

Speltips
Speltips:Över 2 mĂ„l
Odds:1,91 hos Pinnacle
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Tisdag 30/6 kl 21:00
Oddset framtaget: 29/6 kl 08:10
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.