Ett Manchester United som bara vunnit fyra av deras tio senaste matcher reser till de södra kvarteren av London där Crystal Palace väntar hemma på Selhurst Park. Vi ser en tydlig matchbild framför oss och har plockat ett speltips till 2,15 gånger pengarna.

Speltips
Speltips:Crystal Palace att inte göra mål
Odds:2,15 hos Betway
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 3/3 kl 21:15

Manchester United är inne i en säsongsdefinierande del av säsongen. Under de tre första veckorna av mars kommer de utöver matchen mot Crystal Palace spela ett derby mot Manchester City, en match mot West Ham i kampen om CL-platserna, ett dubbelmöte mot Milan i Europa League och kvartsfinalen i FA-cupen mot Leicester.

Men formen de kliver in i den perioden är kanske inte den bästa. Faktum är att efter 90 minuters spel har United bara vunnit tre av deras tio senaste matcher (cupmötet mot West Ham avgjordes på övertid).

Under den perioden har faktiskt United misslyckats att göra mål under ordinarie speltid i fyra av matcherna. Men deras defensiv har verkligen klivit fram och hållit nollan i sex av de tio senaste matcherna.

Med tanke på de viktiga matcherna som väntar efter Crystal Palace ser vi ett United som går ut för att kontrollera matchen och vid ledning dra ner på tempot och stänga ner Crystal Palace och konservera energi inför helgens derby.

Extremt uddlös offensiv utan Zaha

Embed from Getty Images

Manchester United bör även ha goda chanser att göra just det för Crystal Palace är inte ett lag som skapar mycket i offensiv väg.

Londonlaget spelade 0-0 hemma mot Fulham i helgen och ser vi till de fem senaste omgångarna har de tagit 7 av 15 möjliga poäng och över de tio senaste har de tagit 11 av 30 möjliga poäng.

En sak som verkligen sticker ut med Crystal Palace är deras extremt uddlösa offensiv. Endast Burnley och West Brom har en lägre xG över säsongen och mäter vi bara under 2021 är de överlägset sämst i ligan med en xG på 0,54 i snitt per match.

Ser vi till faktiska matcher har de lämnat sex av deras tio senaste matcher utan att göra ett enda mål. Trots att de mött lag från bottenstriden i deras två senaste matcher har de haft en xG på 0,18 respektive 0,09 i de matcherna.

Nästan pinsamt svagt sett till motståndet. En del av detta är att Wilfried Zaha som är deras enda egentliga offensiva spets har varit skadad och rapporterna talar om att han missar även matchen mot United.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Saknar mängder av spelare

Embed from Getty Images

Det är inte bara Zaha som saknas. Clyne, McArthur, Wickham, Schlupp, Sakho, Hennessey, Ferguson och Tomkins är alla borta för Crystal Palace.

För United är Pogba, Mata och Jones borta samtidigt som Cavani eventuellt är tillbaka i spel.

Spelmässigt får vi bara 1,47 på United men vi gillar mycket bättre spelet att Crystal Palace inte kommer göra mål till 2,15 gånger pengarna.

De har fullständigt kört fast offensivt utan Zaha och en bit över dubbla pengarna på att ett lag som skapade 0,09 xG mot Fulham kommer nollas av Manchester United som hållit nollan i sex av de tio senaste känns som ett starkt spel.

Spelet hittar vi hos Betway under markanden ”Lag att göra mål” och väljer Nej på Crystal Palace till 2,15 gånger pengarna.

För och emot speltipset:

  • Crystal Palace snittat 0,54 xG under 2021 och 0,13 senaste två matcherna.
  • Manchester United har hållit nollan i sex av tio senaste.
  • Palace saknar Zaha.
  • Risk att United nedprioriterar matchen för mycket då den är mitt emellan matcherna mot Chelsea och Manchester City.
Speltips
Speltips:Crystal Palace att inte göra mål
Odds:2,15 hos Betway
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 3/3 kl 21:15

Oddsjämförelse Crystal Palace – Manchester Unirted onsdag 3 mars 2021:


Oddset framtaget: Måndag 1/3 kl 09:10
Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt | 18+ gäller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.