4 minuters lÀsning

Ett Manchester United som bara vunnit fyra av deras tio senaste matcher reser till de södra kvarteren av London dÀr Crystal Palace vÀntar hemma pÄ Selhurst Park. Vi ser en tydlig matchbild framför oss och har plockat ett speltips till 2,15 gÄnger pengarna.

Speltips
Speltips:Crystal Palace att inte göra mÄl
Odds:2,15 hos Betway
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 3/3 kl 21:15

Manchester United Àr inne i en sÀsongsdefinierande del av sÀsongen. Under de tre första veckorna av mars kommer de utöver matchen mot Crystal Palace spela ett derby mot Manchester City, en match mot West Ham i kampen om CL-platserna, ett dubbelmöte mot Milan i Europa League och kvartsfinalen i FA-cupen mot Leicester.

Men formen de kliver in i den perioden Àr kanske inte den bÀsta. Faktum Àr att efter 90 minuters spel har United bara vunnit tre av deras tio senaste matcher (cupmötet mot West Ham avgjordes pÄ övertid).

Under den perioden har faktiskt United misslyckats att göra mÄl under ordinarie speltid i fyra av matcherna. Men deras defensiv har verkligen klivit fram och hÄllit nollan i sex av de tio senaste matcherna.

Med tanke pÄ de viktiga matcherna som vÀntar efter Crystal Palace ser vi ett United som gÄr ut för att kontrollera matchen och vid ledning dra ner pÄ tempot och stÀnga ner Crystal Palace och konservera energi inför helgens derby.

Extremt uddlös offensiv utan Zaha

Embed from Getty Images

Manchester United bör Àven ha goda chanser att göra just det för Crystal Palace Àr inte ett lag som skapar mycket i offensiv vÀg.

Londonlaget spelade 0-0 hemma mot Fulham i helgen och ser vi till de fem senaste omgÄngarna har de tagit 7 av 15 möjliga poÀng och över de tio senaste har de tagit 11 av 30 möjliga poÀng.

En sak som verkligen sticker ut med Crystal Palace Àr deras extremt uddlösa offensiv. Endast Burnley och West Brom har en lÀgre xG över sÀsongen och mÀter vi bara under 2021 Àr de överlÀgset sÀmst i ligan med en xG pÄ 0,54 i snitt per match.

Ser vi till faktiska matcher har de lÀmnat sex av deras tio senaste matcher utan att göra ett enda mÄl. Trots att de mött lag frÄn bottenstriden i deras tvÄ senaste matcher har de haft en xG pÄ 0,18 respektive 0,09 i de matcherna.

NÀstan pinsamt svagt sett till motstÄndet. En del av detta Àr att Wilfried Zaha som Àr deras enda egentliga offensiva spets har varit skadad och rapporterna talar om att han missar Àven matchen mot United.

Annons:

100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus hos Betsson till 1x omsÀttningskrav.

Saknar mÀngder av spelare

Embed from Getty Images

Det Àr inte bara Zaha som saknas. Clyne, McArthur, Wickham, Schlupp, Sakho, Hennessey, Ferguson och Tomkins Àr alla borta för Crystal Palace.

För United Àr Pogba, Mata och Jones borta samtidigt som Cavani eventuellt Àr tillbaka i spel.

SpelmÀssigt fÄr vi bara 1,47 pÄ United men vi gillar mycket bÀttre spelet att Crystal Palace inte kommer göra mÄl till 2,15 gÄnger pengarna.

De har fullstÀndigt kört fast offensivt utan Zaha och en bit över dubbla pengarna pÄ att ett lag som skapade 0,09 xG mot Fulham kommer nollas av Manchester United som hÄllit nollan i sex av de tio senaste kÀnns som ett starkt spel.

Spelet hittar vi hos Betway under markanden “Lag att göra mĂ„l” och vĂ€ljer Nej pĂ„ Crystal Palace till 2,15 gĂ„nger pengarna.

För och emot speltipset:

  • Crystal Palace snittat 0,54 xG under 2021 och 0,13 senaste tvĂ„ matcherna.
  • Manchester United har hĂ„llit nollan i sex av tio senaste.
  • Palace saknar Zaha.
  • Risk att United nedprioriterar matchen för mycket dĂ„ den Ă€r mitt emellan matcherna mot Chelsea och Manchester City.
Speltips
Speltips:Crystal Palace att inte göra mÄl
Odds:2,15 hos Betway
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 3/3 kl 21:15

OddsjĂ€mförelse Crystal Palace – Manchester Unirted onsdag 3 mars 2021:


Oddset framtaget: MĂ„ndag 1/3 kl 09:10
Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | 18+ gÀller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.