Två lag som gör allt för att undvika åka ur 2.Bundesliga möts under onsdagen och för Dynamo Dresden går snart tåget om de inte lyckas knipa tre poäng.

Speltips
Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1,78
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 3/6 kl 18:30

Dynamo Dresden, en tidigare storklubb under gamla DDR-tiden, har ett väldigt utsatt läge i 2.Bundesliga. Med åtta matcher kvar att spela ligger de sist med sex poäng upp till Karlsruher som ligger på den negativa kvalplatsen och hela åtta poäng upp till säker mark. Men Dresden har tre matcher mindre spelade än övriga lag vilket gör läget något bättre.

Dresden hade spelare med covid19 vilket gjorde att hela truppen sattes i karantän och de har genom det endast spelat en match sedan omstarten. Då föll de med 0-2 hemma mot topplaget Stuttgart.

Hannover har press på sig

Embed from Getty Images

Motståndarna Hannover 96 har ett något bättre tabelläge men kan inte på något sätt slappna av. De har bara sex poäng ner till kvalplatsen. Sedan 2.Bundesliga återupptogs har Hannover en seger, en oavgjord och en förlust trots att de mött lag som i skrivande stund ligger på 16, 14 samt 10:e plats.

Nu i lördags var de favoriter trots bortaplan mot Sandhausen men föll med 3-1 efter ett mål från John Guidetti.

Snittat 4,0 mål per match sedan omstarten

Embed from Getty Images

När vi går igenom spelbolagens odds är Hannover tunga hemmafavoriter som betalar just över 1,6 gånger pengarna. Med tanke på hur svåra Dresden är att placera vart vi har efter deras coronakarantän och endast en match spelad avstår vi spel på Hannover.

Vi lockas däremot av över 2,5 som Coolbet har ställt ut marknadsbästa 1,78 gånger pengarna på. Sedan omstarten har det varit väldigt svängiga matcher för Hannover och målsnittet per match sedan omstarten är 4,0 per match.

Ser vi till ligaspelet har fyra av Hannovers fem senaste samt fem av de sex senaste på hemmaplan gått över 2,5 mål.

För Dresden har tre av de fyra senaste gått över 2,5 mål och visst finns det orosmoln att Dresden går in som ett svagare lag på bortaplan och försöker stänga ner matchen. Men de måste samtidigt plocka sina poäng och frågan är om en poäng hjälper dem just nu?

Känslan är att de kommer behöva flytta fram något mer och gå för att vinna den här matchen i jakten på ett nytt kontrakt.

För och emot speltipset:

  • Fyra av Hannovers fem senaste matcher har gått över 2,5 mål.
  • Dresden måste gå för att vinna, en poäng hjälper föga just nu.
  • Dresden har tidigare visat stabil defensiv när de önskat stänga matcher.
  • Osäkerhet kring Dresdens form efter endast en spelad match.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1,78
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Onsdag 3/6 kl 18:30
Oddset framtaget: Måndag 1/6 kl 09:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.