4 minuters lÀsning

Ett otroligt formstarkt Leksand siktar pÄ att bygga vidare pÄ sitt fina spel inför slutspelet nÀr de reser till Jönköping med möjligheten att skjuta HV71 till negativt kval. Det Àr upplagt för att bli en riktig rysare i Husqvarna Garden Center.

Speltips
Speltips:Under 5,5 mÄl ordinarie speltid
Odds:1,9 hos 888 Sport
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 23/3 kl 18:00

Leksand flyger verkligen fram just nu. Nu senast i lördags vann de med 2-1 mot LuleÄ och segern var deras femte raka och över deras elva senaste matcher har de vunnit tio.

Även nĂ€r vi ser till spelet pĂ„ bortaplan har de fem raka segrar vilket Ă€ven inkluderar tunga segrar mot toppmotstĂ„ndare som VĂ€xjö. SkellefteĂ„ och Örebro.

Ska man lyfta fram nÄgot negativt Àr dÀremot att deras Corsi% har sjunkit senaste mÄnaden om vi ser till ett rullande snitt över deras fem senaste matcher Àr det idag 44,42% jÀmfört med toppnoteringen i januari pÄ 60,22% samt 52,95% för ganska exakt en mÄnad sedan.

Förlorat Ätta raka matcher

Hemmalaget HV71 var pÄ vÀg mot en blytung trepoÀngare mot bottenkonkurrenten BrynÀs i lördags men i slutet av tredje perioden slÀppte de in kvitteringspucken och pÄ övertid avgjorde BrynÀs och tog bonuspoÀngen.

Men trots detta har HV71 en chans att slippa negativt kval dÄ krÀvs ett mirakel och en förutsÀttning Àr givetvis att de börjar med att ta tre poÀng hÀr.

För att undvika negativt kval behöver de gÄ förbi Oskarshamn och BrynÀs som ligger sju respektive nio poÀng före och HV71 har fyra matcher kvar att spela, alltsÄ tolv möjliga poÀng.

Men formen Àr usel och förlusten mot BrynÀs var deras Ättonde raka torsk.

HV71 har Àven stora problem att hitta rÀtt i sin offensiv. PÄ deras fem senaste matcher har de endast gjort fem mÄl. Med mÄlproduktion pÄ den nivÄn Àr det svÄrt att vinna matcher.

Annons:

Testa spela hos Nordicbet

SÀtt in 100 kr - fÄ 100 kr bonus med 1x omsÀttningskrav hos Nordicbet.

Spelbolagen prisat in 1X2-marknaden rÀtt

Enligt oss har spelbolagen prisat in 1X2-marknaden vÀldigt bra hÀr. Möjligen ett litet vÀrde pÄ en skrÀllseger för HV71 men vi ser istÀllet bÀttre vÀrde pÄ underspelet dÀr vi fÄr 1,9 gÄnger pengarna pÄ under 5,5 mÄl pÄ ordinarie speltid hos 888 Sport.

Vi ser att det blir allt tightare matcher nu nÀr grundserien gÄr mot sitt slut och poÀngen blir viktigare för mÄnga av lagen runt olika streck. Ser vi till helgens matcher gick alla tre under den lÀgre linan 4,5 mÄl till exempel.

För HV71 har fem raka matcher gÄtt under 5,5 mÄl med ett mÄlsnitt pÄ 3,2 per match. För Leksand har tre raka och sju av de elva senaste gÄtt under 5,5 mÄl.

NÀr lagen mötts tidigare har sju av de tio senaste matcherna gÄtt under 5,5 mÄl och med tanke pÄ hur mycket som stÄr pÄ spel för HV71 lÀr det bli tillknÀppt hÀr, precis som i deras senaste matcher nÀr de varit intryckta med ryggen mot vÀggen.

För och emot speltipset:

  • HV71 har fem raka matcher under 5,5 mĂ„l med ett snitt pĂ„ endast 3,2 mĂ„l per match.
  • Leksand har gĂ„tt under 5,5 mĂ„l i sju av de elva senaste.
  • Ser en tillknĂ€ppt matchbild med ett pressat HV71.
  • Leksand har mĂ„nga fina urladdningar pĂ„ bortaplan dĂ€r de öser in mĂ„l.
Speltips
Speltips:Under 5,5 mÄl ordinarie speltid
Odds:1,9 hos 888 Sport
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 23/3 kl 18:00

OddsjĂ€mförelse HV71 – Leksand 23 mars 2021:


Oddset framtaget: MĂ„ndag 22/3 kl 08:40
Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt | 18+ gÀller för spel | Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.