3 minuters lÀsning

Covid19 stÀller till det i SHL och tre matcher har redan stÀllts in. Blir det nÄgot spel hÀr? Vi fÄr se men vi har plockat ut ett speltips och Àr redo i sÄ fall pucken kan slÀppas i Leksand under lördagseftermiddagen nÀr de tar emot FÀrjestad.

Speltips
Speltips:Leksand
Odds:2,95 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 24/10 kl 15:15

TĂ€nk pĂ„ att det hĂ€r Ă€r ett tidigt speltips inför lördagens match mellan lagen. Mellan att det hĂ€r speltipset skrivs hinner FĂ€rjestad ta emot Örebro och Leksand gĂ€sta LuleĂ„ under torsdagen. Vi tar ett tidigt spel hĂ€r innan oddsen sjunker.

Bra att veta Àr att om en match flyttas Àr praxis att spelbolagen annullerar spelen eller som vissa bolag utrycker de att oddset justeras till 1,0 och vinst vilket givetvis Àr exakt samma sak.

Det mesta talar för att det Ă€r Linköping som har som SHL sjĂ€lva utrycker det ”utbredd spridning i laget”. Det Ă€r nĂ€mligen deras senaste motstĂ„ndare SkellefteĂ„ som fĂ„tt sin match flyttat plus Linköpings tvĂ„ kommande matcher.

Varken Leksand eller FÀrjestad har dÀremot mött Linköping de senaste omgÄngarna.

TvÄ raka segrar för Leksand

Embed from Getty Images

Leksand har efter nio omgÄngar tagit elva poÀng och de tvÄ senaste matcherna har resulterat i övertidssegrar mot Rögle och DjurgÄrden.

GÀstande FÀrjestad har fÄtt en riktigt tung start pÄ sÀsongen. De tog sin första trepoÀngare i sjÀtte omgÄngen hemma mot bottenlaget Linköping och pÄ Àven om de vann hemma mot Frölunda nu senast har de Ànnu inte tagit nÄgon trepoÀngare pÄ bortaplan den hÀr sÀsongen.

FÀrjestad Àr Àven det laget med högst PDO (103,26) vilket Àr ett tecken pÄ att de fÄtt bÀttre utdelning Àn deras chanser borde resulterat i. Trots det har de alltsÄ tappat sÄ pass mycket poÀng.

Ser vi till Corsi har endast tvÄ lag sÀmre siffror Àn FÀrjestad (45,11%) och Leksand har sjunde bÀsta med 52,05%. En del bakom de svaga Corsisoffrorna Àr att FÀrjestad Àr det laget som slÀppt till flest skott pÄ eget mÄl av samtliga lag i serien.

HÀr vÀljer vi att backa Leksand dÄ vÀrdet ligger dÀr sett till oddsen Àven om det givetvis kommer bli riktigt tufft att vinna mot FÀrjestad. Men med tvÄ raka hemmasegrar har sjÀlvförtroendet ökat och till nÀstan tre gÄnger pengarna Àr Leksand ett bra spel. Vi fÄr 2,95 pÄ Leksand hos Betsson vilket Àr klart bÀttre Àn de flesta övriga bolag som under torsdagen börjat sÀnka oddsen pÄ Leksand. Bet365 Àr nere pÄ 3,5 och flera andra bolag pÄ 3,6.

Oddset 2,95 motsvarar en sannolikhet pÄ 33,8%. Jag ger Leksand bÀttre chanser Àn sÄ pÄ hemmaplan mot ett stukat och skadedrabbat FÀrjestad.

För och emot speltipset:

  • Leksand vunnit tvĂ„ raka hemma.
  • FĂ€rjestad har stora skadeproblem.
  • FĂ€rjestad har Ă€nnu ingen trepoĂ€ngare pĂ„ bortaplan den hĂ€r sĂ€songen.
  • FĂ€rjestad sĂ„g starka ut nu senast hemma mot Frölunda.
  • FĂ€rjestad har fĂ„tt ihop defensiven i de tvĂ„ senaste matcherna.
Annons:

Testa spela hos Speedybet - 100 kr bonus

Testa spela hos Speedybet och ta del av 100 kr bonus för nya kunder.

OddsjĂ€mförelse Leksand – FĂ€rjestad 24 oktober 2020:


Regler och villkor gÀller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Leksand
Odds:2,95 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 24/10 kl 15:15
Oddset framtaget: Torsdag 22/10 kl 10:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.