3 minuters lÀsning

Efter landslagsuppehĂ„llet drar Premier League Ă€ntligen igĂ„ng igen och i vĂ„rt första speltips inför helgens matcher plockar vi ett mĂ„lspel frĂ„n Manchester City – Arsenal med avspark 18:30 under lördagen.

Speltips
Speltips:Över 3,5 mĂ„l
Odds:2,13 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 17/10 kl 18.30

Manchester City har inte alls fÄtt den start de ville pÄ sÀsongen. Efter tre spelade ligamatcher har de en seger (Wolves), en oavgjord (Leeds) och en förlust (Leicester). De har visserligen en match mindre spelad men de ligger redan Ätta poÀng frÄn toppen och mÄste börja fÄ ihop sitt spel innan sÀsongen rinner ifrÄn dem.

De har Àven skadeproblem pÄ viktiga spelare. BÄde Aguero och Jesus Àr sedan tidigare out. Nu Àr det Àven osÀkert om Kevin De Bruyne samt Raheem Steerling Àven om det ser ut som att de kan spela Àr det inte sÀkert.

Studenten mot lÀraren

Embed from Getty Images

Arsenal har fÄtt en positiv start pÄ den hÀr sÀsongen och kÀnslan Àr att Mikel Arteta börjat fÄ ordning pÄ laget. Just mötet mot City Àr Àven speciellt för honom dÄ han tidigare var assisterande trÀnare till just Pep Guardiola i Manchester City innan han gick till Arsenal.

Sedan slutet av juli, vilket Àven innefattar slutet av förra sÀsongen, har Arsenal vunnit nio av de tio senaste matcherna. DÄ ska man Àven komma ihÄg att de mött Liverpool tre gÄnger (Community Shield, ligan och ligacupen) under den hÀr perioden samt Chelsea och Leicester.

TvÄan lockar men vÀljer ett annat spel

Embed from Getty Images

Ser man till Arsenals fina form och Citys motsatta form och skadeproblem kan givetvis tvÄan till 7,1 lockande. Eller Arsenal +0,5 till 3,0. Men vi ser ett bÀttre vÀrde pÄ mÄlmarknaden dÀr vi vÀljer att spela över 3,5 mÄl till 2,13.

Även om City har skador har de nog med bredd för att kompensera det och mot Arsenal kĂ€nns över 3,5 som ett starkt spel nĂ€r vi fĂ„r 2,13 gĂ„nger pengarna. Marknadens snitt Ă€r 2,05 och mĂ„nga bolag Ă€r nere under 2,0.

Över de fem senaste matcherna har Arsenals matcher snittat 3,6 mĂ„l per match och för City Ă€r siffran 4,4.

SlÀppt till mycket chanser

Embed from Getty Images

City har Àven slÀppt till en hel del chanser emot sig under inledningen. Deras xGA (som visserligen endast berÀknas pÄ tre matcher) Àr hela 2,05 per match vilket kan jÀmföras med 0,96 förra sÀsongen.

Vi har Àven sett att mÄlsnittet har klivit upp den hÀr sÀsongen utan publik och med mer frikostiga straffar. Förra sÀsongen gjorde lagen i snitt 1,36 mÄl per match var. Den hÀr sÀsongen Àr snittet 1,89 Àven om det bara spelats 76 matcher Àr det en trend att hÄlla ett öga pÄ.

För och emot speltipset:

  • BĂ„da lagen har snittat över 3,5 mĂ„l i sina fem senaste PL-matcher.
  • Fler mĂ„l den hĂ€r sĂ€songen.
  • HĂ„ll ett öga pĂ„ om Strling och KDB kommer till start för City.
  • City har sett trubbiga ut, hĂ„ller det i sig?
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds frÄn egna oddssÀttare

OddsjĂ€mförelse Manchester City – Arsenal 17 oktober:


Regler och villkor gÀller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Över 3,5 mĂ„l
Odds:2,13 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 17/10 kl 18.30
Oddset framtaget: Torsdag 15/10 kl 10:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.