3 minuters lÀsning

Jag har analyserat fredagens spelutbud, och det bÀsta spelvÀrdet i mina ögon finns pÄ mÄlmarknaden i matchen mellan Sporting Lissabon och Paços Ferreira. Spelbolagen har vÀrderat den hÀr matchen som mÄlrik, men jag anser att det finns en hel del som pekar i motsatt riktning. DÀrmed finns det spelvÀrde att hÀmta.

Speltips
Speltips:Under 2.5 mÄl
Odds:2,11 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 12/6 22:15

Sporting siktar mot europa

Sporting Lissabon ligger pÄ fjÀrde plats i tabellen. Det Àr dock hela sjutton poÀng upp till Champions League-platserna, sÄ nu handlar det om att sÀkra en av de tvÄ Europa League-platser.

Paços Ferreira ligger pÄ sextonde plats i tabellen, vilket Àr platsen ovanför nedflyttning. Resten av sÀsongen kommer alltsÄ handla om att kÀmpa för en plats i högstaligan Àven nÀsta sÀsong.

De bÄda lagen har spelat en match sedan omstarten efter coronauppehÄllet och dÀr fick Sporting oavgjort mot Vitoria Guiamaraes och Paços de Ferreira vann mot Rio Ave.

Kommer att fÄ kÀmpa för segern

Sporting Lissabon Àr det klart bÀttre laget, och ser vi till oddsen pÄ 1X2-marknaden sÄ ska de vinna den hÀr matchen med lÀtthet. Men trots det finns det en hel del som pekar mot att det hÀr kan bli en tajt match med fÄ mÄl dÀr Sporting bör sluta som knappa vinnare.

Den hÀr sÀsongen har Sporting Lissabon spelat en tajt och defensivt inriktad fotboll pÄ hemmaplan. Det har resulterat i att de har hÄllit nollan i nÀra hÀlften av sina hemmamatcher. FramÄt har de gjort sitt jobb, men inte mycket mer Àn sÄ. PÄ sina Ätta senaste hemmamatcher har det som mest blivit tvÄ mÄl framÄt.

Till rĂ„ga pĂ„ allt har Sporting under sĂ€songen dessutom tappat sin bĂ€sta mĂ„lgörare – den offensiva mittfĂ€ltaren Bruno Fernandes som gick till Manchester United strax efter juluppehĂ„llet. Det Ă€r ett stort avbrĂ€ck för Sportings offensiv.

Paços de Ferreira har haft det tungt pÄ bortaplan den hÀr sÀsongen. Men trots mÄnga förluster pÄ resande fot sÄ har inte siffrorna runnit ivÀg sÀrskilt mÄnga gÄnger. De har faktiskt bara slÀppt in mer Àn tvÄ mÄl i en av sina nio senaste bortamatcher.

Underspelet klickas in

Som jag ser pÄ saken finns det en hel del som pekar mot att det hÀr kommer bli en tajt match. NÀr oddsen pÄ underspelet dessutom Àr högre Àn min egen vÀrdering sÄ blir valet enkelt. Jag vÀljer att spela under 2.5 mÄl till det generösa oddset 2.11 hos Pinnacle. Det Àr hela 0,12 över till exempel Coolbet.

För och emot speltipset:

  • Sporting har hĂ„llit nollan i nĂ€ra hĂ€lften av sina hemmamatcher.
  • Sporting har inte gjort över tvĂ„ mĂ„l i nĂ„gon av de Ă„tta senaste hemmamatcherna.
  • Paços de Ferreira har endast slĂ€ppt in mer Ă€n tvĂ„ mĂ„l i en av sina nio senaste bortamatcher.
  • Sporting Ă€r klart bĂ€ttre och fĂ„r de ett tidigt mĂ„l kan det rinna ivĂ€g.

Annons:

Testa spela hos Nordicbet

SÀtt in 100 kr - fÄ 100 kr bonus med 1x omsÀttningskrav hos Nordicbet.

Speltips
Speltips:Under 2.5 mÄl
Odds:2,11 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 12/6 22:15
Oddset framtaget: Torsdag 11/6 08:30 Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.