3 minuters lÀsning

Fredag och midsommarfirande. Kan det bli bÀttre? Jo det kan det faktiskt. För pÄ midsommarkvÀllen Àr det dags för en toppmatch i Premier League! Tottenham tar emot Manchester United, och det finns mÄnga intressanta funderingar pÄ förhand.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,01 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 19/6 kl 21:15

Det rÄder intressanta omstÀndigheter inför fredagens toppmatch i Premier League. BÄda lagen har chans att nÄ Champions League-platserna. Men vilka har dragit största nytta av uppehÄllet?

Corona-uppehĂ„llet kom som en skĂ€nk frĂ„n ovan för Tottenham. De hade hamnat i en hemsk formsvacka med bara tre vinster pĂ„ de tio sista matcherna innan uppehĂ„llet. Dessutom var de offensiva stjĂ€rnspelarna Harry Kane och Son skadade. Det ska bli intressant att se om Tottenham kan vĂ€nda den svaga trenden — och om Kane och Son Ă€r redo att producera direkt.

Fem raka utan förlust

Embed from Getty Images

För Manchester United var uppehÄllet inte lika vÀlkommet. Förvisso har Rashford och Pogba nu haft tid att ÄterhÀmta sig frÄn sina skador. Men Ä andra sidan hade Manchester United en riktig formtopp innan uppehÄllet, med fem raka matcher utan förlust. Under den perioden vann de bÄde mot Manchester City och Chelsea. FrÄgan Àr om Manchester United kan behÄlla sin fina form, eller om de har tappat momentum.

En tillknÀppt historia?

Embed from Getty Images

Vad kan vi dÄ förvÀnta oss av den hÀr matchen? Jo jag tror pÄ en tajt match med fÄ mÄlchanser. BÄda lagen kommer att vara aningen ringrostiga pÄ grund av uppehÄllet, och dÄ brukar det vara anfallsspelet som fÄr lida.

Dessutom tror jag att bÄda trÀnarna kommer att prioritera defensiven över offensiven. Mourinho Àr ju kÀnd som en trÀnare som Àr defensivt inriktad i sitt tÀnkande. Solskjaer har visat den hÀr sÀsongen att i matcher mot andra topplag sÄ Àr det en solid defensiv som gÀller.

Det har blivit under 2.5 mÄl i sju av de senaste nio matcherna som Manchester United har spelat mot lag frÄn topp sex i tabellen. Med tanke pÄ hur jag tror att matchbilden kommer att bli sÄ Àr det underspelen som lockar. Det enda som gör mig fundersam Àr att bÄda lagen fÄr tillbaka viktiga offensiva spelare.

Men till min glÀdje Àr oddsen pÄ underspel sÄ pass höga att det finns ett stort spelvÀrde jÀmfört med min egen vÀrdering. Jag spelar under 2.5 mÄl till det generösa oddset 2,01 gÄnger pengarna.

För och emot speltipset:

    • Det har blivit under 2.5 mĂ„l i Manchester Uniteds sex senaste bortamatcher i Premier League
    • Det har blivit under 2.5 mĂ„l i sju av de nio senaste matcherna som Manchester United har spelat mot lag frĂ„n topp sex i tabellen
    • Det har blivit under 2.5 mĂ„l i tre av Tottenhams fyra senaste matcher mot de sex topplagen i tabellen
    • De offensivt skickliga spelarna Kane, Son, Rashford och Pogba Ă€r tillbaka efter skador

Annons:

Testa spela hos Nordicbet

SÀtt in 100 kr - fÄ 100 kr bonus med 1x omsÀttningskrav hos Nordicbet.

Speltips
Speltips:Under 2,5 mÄl
Odds:2,01 hos Pinnacle
Rygga spelet:Öppna konto hos Nordicbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Fredag 19/6 kl 21:15
Oddset framtaget: Torsdag 18/6 kl 09:00 Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.