3 minuters lÀsning

Den nya veckan startas upp med ett speltips frÄn kvÀllsmatchen i Premier League mellan Wolverhampton och Manchester City. Jag anser att hemmalaget Àr undervÀrderat och speltipset som jag har plockat fram har ett högt odds pÄ 6,74x pengarna.

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:6,77 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 21/9 kl 21:15

Wolverhampton var uppe och nosade pÄ Champions League-platserna den gÄngna sÀsongen, men slutade till sist pÄ en respektabel sjundeplats. I premiÀren förra helgen visade Wolverhampton upp ett stabilt spel och vann till slut mot Sheffield United med 0-2.

I veckan Äkte de ur ligacupen efter en snöplig förlust mot Stoke med 0-1. Men Wolverhampton hade ett vÀldigt reservbetonat lag, och det Àr en stor förklaring till förlusten.

Wolverhampton kommer att behöva klara sig utan skadade backen Jonny och anfallsspelaren Diogo Jota, som i helgen sÄldes till Liverpool för nÀra 500 miljoner kronor.

PremiÀrmatch

Embed from Getty Images

Manchester City har inte spelat en enda match sedan de Äkte ut den mot Lyon i semifinalen i Champions League den 15e augusti. FrÄgan Àr om de kommer vara ringrostiga, eller om vilan har gjort dem gott?

Manchester City har skador pÄ anfallsspelaren Aguero och mittfÀltaren Bernardo Silva. Det Àr Àven tveksamt om Laporte och Mahrez kommer kunna medverka dÄ de nyss tillfrisknande frÄn COVID.

UndervÀrderat hemmalag

Embed from Getty Images

Efter att ha undersökt oddsen anser jag att spelbolagen har undervĂ€rderat hemmalagets möjligheter i den hĂ€r matchen. Manchester City Ă€r ett grymt bra lag, men de har inte spelat nĂ„gon match pĂ„ 37 dagar – och det Ă€r stor chans att vi kommer fĂ„ se ett ringrostigt bortalag.

LÀgg Àven till att Manchester City var betydligt bÀttre pÄ hemmaplan Àn bortaplan den gÄngna sÀsongen. De förlorade nÀmligen 7 av sina 19 bortamatcher. Nu ska de dessutom möta ett Wolverhampton som sÄg riktigt vassa ut i sin premiÀrmatch mot Sheffield United.

Manchester City har haft stora problem i sina senaste matcher mot Wolverhampton. Wolverhampton har nÀmligen vunnit de tvÄ senaste matcherna mellan klubbarna, och ser vi Ànnu lÀngre bakÄt har Manchester City bara vunnit en av de fem senaste matcherna mot Wolverhampton.

Jag anser att oddsen pÄ hemmalaget Àr allt för höga och att det finns vÀrde att hÀmta. Jag spelar den raka ettan pÄ Wolverhampton tilld et höga oddset 6,74 x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Wolverhampton har vunnit sina tvĂ„ senaste matcher mot Manchester City
  • Det hĂ€r Ă€r Manchester Citys första match sedan de Ă„kte ut mot Lyon i semifinalen i Champions League – för 37 dagar sedan
  • Wolverhampton har bara förlorat en av sina fem senaste matcher mot Manchester City
  • Manchester City förlorade 7 av sina 19 bortamatcher förra sĂ€songen i Premier League
  • Kommer Manchester City upp i sin högsta kvalitĂ© Ă€r de ett av de bĂ€sta lagen i vĂ€rlden
Annons:

Testa spela hos Bethard

Höga odds pÄ de största ligorna hos Bethard.

OddsjÀmförelse:

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:6,77 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 21/9 kl 21:15
Oddset framtaget: Söndag 20/9 kl 08:37
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.