Den nya veckan startas upp med ett speltips från kvällsmatchen i Premier League mellan Wolverhampton och Manchester City. Jag anser att hemmalaget är undervärderat och speltipset som jag har plockat fram har ett högt odds på 6,74x pengarna.

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:6,77 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 21/9 kl 21:15

Wolverhampton var uppe och nosade på Champions League-platserna den gångna säsongen, men slutade till sist på en respektabel sjundeplats. I premiären förra helgen visade Wolverhampton upp ett stabilt spel och vann till slut mot Sheffield United med 0-2.

I veckan åkte de ur ligacupen efter en snöplig förlust mot Stoke med 0-1. Men Wolverhampton hade ett väldigt reservbetonat lag, och det är en stor förklaring till förlusten.

Wolverhampton kommer att behöva klara sig utan skadade backen Jonny och anfallsspelaren Diogo Jota, som i helgen såldes till Liverpool för nära 500 miljoner kronor.

Premiärmatch

Embed from Getty Images

Manchester City har inte spelat en enda match sedan de åkte ut den mot Lyon i semifinalen i Champions League den 15e augusti. Frågan är om de kommer vara ringrostiga, eller om vilan har gjort dem gott?

Manchester City har skador på anfallsspelaren Aguero och mittfältaren Bernardo Silva. Det är även tveksamt om Laporte och Mahrez kommer kunna medverka då de nyss tillfrisknande från COVID.

Undervärderat hemmalag

Embed from Getty Images

Efter att ha undersökt oddsen anser jag att spelbolagen har undervärderat hemmalagets möjligheter i den här matchen. Manchester City är ett grymt bra lag, men de har inte spelat någon match på 37 dagar – och det är stor chans att vi kommer få se ett ringrostigt bortalag.

Lägg även till att Manchester City var betydligt bättre på hemmaplan än bortaplan den gångna säsongen. De förlorade nämligen 7 av sina 19 bortamatcher. Nu ska de dessutom möta ett Wolverhampton som såg riktigt vassa ut i sin premiärmatch mot Sheffield United.

Manchester City har haft stora problem i sina senaste matcher mot Wolverhampton. Wolverhampton har nämligen vunnit de två senaste matcherna mellan klubbarna, och ser vi ännu längre bakåt har Manchester City bara vunnit en av de fem senaste matcherna mot Wolverhampton.

Jag anser att oddsen på hemmalaget är allt för höga och att det finns värde att hämta. Jag spelar den raka ettan på Wolverhampton tilld et höga oddset 6,74 x pengarna.

För och emot speltipset:

  • Wolverhampton har vunnit sina två senaste matcher mot Manchester City
  • Det här är Manchester Citys första match sedan de åkte ut mot Lyon i semifinalen i Champions League – för 37 dagar sedan
  • Wolverhampton har bara förlorat en av sina fem senaste matcher mot Manchester City
  • Manchester City förlorade 7 av sina 19 bortamatcher förra säsongen i Premier League
  • Kommer Manchester City upp i sin högsta kvalité är de ett av de bästa lagen i världen
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse:

Speltips
Speltips:Wolverhampton
Odds:6,77 hos Pinnacle
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 21/9 kl 21:15
Oddset framtaget: Söndag 20/9 kl 08:37
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.