Tidigare succélaget Wolverhampton har tappat farten rejält och har fem raka matcher utan seger när de under lördagen gästar formstarka Southampton. Vi har plockat ut ett speltips från 1X2-marknaden inför matchen till 2,45 gånger pengarna.

Speltips
Speltips:Southampton
Odds:2,45 hos Coolbet
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 18/1 kl 16:00

Embed from Getty Images

Southampton har verkligen återuppfunnit sig själva. När de förlorade med 1-2 hemma mot Everton den 9 november hade de sex förluster och en oavgjord på de sju senaste matcherna. Total målskillnad under den perioden var 6 – 23 där 9-0-förlusten mot Leicester var mest talande för den här perioden.

Defensiven har verkligen steppat upp och efter den förlusten mot Everton har de endast släppt in tio mål på de följande elva matcherna. Samtidigt har Danny Ings prickat en hysterisk form där han gjort tio mål på de senaste tolv matcherna.

Här nedanför ser ni formen för de båda lagen:
[skillbar title=’Southampton 10 senaste: 22/30 poäng.’ percentage=’73’ color=’#ed1a3b’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Southampton 5 senaste hemma: 10/15 poäng.’ percentage=’66’ color=’#ed1a3b’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Wolves 10 senaste: 12/30 poäng.’ percentage=’40’ color=’#fdba0b’ show_percent=’true’] [skillbar title=’Wolves 5 senaste borta: 4/15 poäng.’ percentage=’26’ color=’#fdba0b’ show_percent=’true’]

Fem raka utan seger

Gästande Wolverhampton hade en stark start på säsongen men det väldigt tuffa spelschemat har börjat ta ut sin rätt. De är ett av de lagen i England som spelat flest matcher de senaste månaderna vilket i kombination med deras tunna trupp sliter hårt. Dubbelmötet mot Manchester United i FA-cupen har inte hjälpt och på deras fem senaste matcher har de tre förluster, två oavgjorda och de har endast gjort två mål under den perioden.

Tidigare pålitliga Raul Jimenez som tidigare under hösten gjorde nio mål på tio matcher har bara två mål på de senaste elva och de fem senaste matcherna har han lämna mållös.

Embed from Getty Images

Efter en genomgång av samtliga spelbolags odds på de olika marknaderna ser vi det klart bästa värdet på den raka ettan hos Coolbet som betalar 2,45 gånger pengarna. Det kan jämföras med 2,3 hos 10Bet och vi ser dessutom en vikande trend då många spelbolag just nu håller på sänka sina odds på ettan men Coolbet ligger kvar på 2,45.

Sett till de två lagens formkurvor och det viktiga faktumet att Wolverhampton spelade en match nu i onsdags mot Manchester United samtidigt som Southampton fått vila sedan förra helgen gör att vi ser bra värde i ettan när vi får 2,45 gånger pengarna.

För och emot speltipset:

  • Stark formkurva på Southampton.
  • Wolverhampton har haft tätt med matcher inkl match mot United i onsdags.
  • Wolverhampton var tidigare under säsongen starka på bortaplan.
Speltips
Speltips:Southampton
Odds:2,45 hos Coolbet
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 18/1 kl 16:00
Rygga spelet: Regler & villkor gälller. 18+. Stödlinjen.se
Oddset framtaget: Fredag 17/1 15:00
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.