Endast två omgångar återstår av grundserien och tabellen är fortfarande vidöppen och det gäller att positionera sig inför slutspelet. Djurgården och Rögle är två av lagen med mycket kvar att spela för och de ställs mot varandra under tisdagen och vi plockar ut en vinnare.

Speltips
Speltips:Rögle
Odds:3,1 hos Betsson
Rygga spelet:Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 10/3 kl 19:00

Djurgården är som bekant otrolig starka på hemmaplan och vi rekade de till 2,3 nu senast hemma mot Luleå då vi ansåg att oddset skulle droppa när Luleå släppte sin startuppställning då vi såg det som troligt att de skulle vila många spelare.

Luleå lämnade mycket riktigt hemma fem av sina bästa spelare och oddset på ettan droppade till 2,1 som bäst och flera bolag var nere på 1,9.

Luleå lyckades trots de lämnade fem av sina bästa hemma tvinga fram en förlängning och spelet missade. Den här gången byter vi sida när Djurgården spelar hemma.

Otroligt svaga siffror för ersättaren

Djurgården fick målvakten Niklas Svedberg avstängd i matchen mot Luleå och direkt i första matchen utan honom i kassen förlorade Djurgården med 4-1 mot Färjestad.

Karri Rämö fick istället ersätta Svedberg och han har verkligen inte någon lyckad säsong. Från 1 februari har han fått spela totalt 267 minuter och släppt in hela 19 mål och haft en räddningsprocent på 83,62%.

Inget lag i SHL har samtidigt tagit fler trepoängare på bortaplan än Rögle den här säsongen. Nu senast vann de borta mot Oskarshamn och Rögle har nu vunnit 10 av de 13 senaste matcherna och på bortaplan har de vunnit fyra av de sju senaste.

Rögle har ovanpå detta även vunnit samtliga tre matcher mot Djurgården den här säsongen och mötet tidigare under säsongen på Hovet vann Rögle med klara 5-1.

Trots detta ställer Betsson ut 3,1 på den raka tvåan vilket kan jämföras med 2,75 hos bolag som Bet365 och Coolbet.

Vi tackar och tar emot och backar Rögle här.

För och emot speltipset:

  • Djurgården sett direkt svaga ut med Rämö i kassen.
  • Rögle starka på bortaplan och formstarka.
  • Djurgårdens otroligt fina svit på hemmaplan.

Lagens form:

[skillbar title=’Djurgården 10 senaste: 13/30 poäng.’ percentage=’43’ color=’#002554′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Djurgården 5 senaste hemma: 14/15 poäng.’ percentage=’93’ color=’#002554′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Rögle 10 senaste: 20/30 poäng.’ percentage=’66’ color=’#369846′ show_percent=’true’] [skillbar title=’Rögle 5 senaste borta: 6/15 poäng.’ percentage=’40’ color=’#369846′ show_percent=’true’]
Speltips
Speltips:Rögle
Odds:3,1 hos Betsson
Rygga spelet: Öppna konto hos Coolbet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Tisdag 10/3 kl 19:00
Oddset framtaget: Måndag 9/3 kl 11:40
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.