2 minuters lÀsning

Colorado Avalance kom tillbaka och reducerade matchserien mot Dallas efter 6-4-segern natten mot torsdag. NÀr det hÀr speltipset skrivs var det bara ett par timmar sedan den segern men vi passar pÄ att kliva in tidigt igen för att hinna med innan oddsen droppar.

Speltips
Speltips:Colorado Avalance
Odds:2,4 hos Interwetten
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 29/8 kl 04:00

Vi har varit pÄ rÀtt sida av den hÀr matchserien nÀr vi rekade Dallas till 3,4 i match tvÄ och Colorado till 2,4 nu senast. Vi var tydliga i vÄra analyser att spelbolagen hade undervÀrderat Dallas i de tvÄ första matcherna dÀr de betalade 4,0 samt 3,4.

Efter Dallas vann de tvÄ matcherna justerade spelbolagen oddsen för aggressivt enligt mig och vÀrdet sköts över till Colorado som inför match tre betalde 2,4 nÀr vi rekade den. Under de tvÄ tidigare matcherna har de betalar runt 2,0.

Samma höga odds igen

Embed from Getty Images

Colorado vann alltsÄ match tre med 6-4 och det stÄr nu 2-1 i matchserien med fördel Dallas. En handfull spelbolag har redan hunnit ut med oddsen inför match fyra och Àn en gÄng har minst ett spelbolag gÄtt fel.

Betfair betalar 2,1 pÄ Colorado och Betssongruppens spelbolag 2,17 men Interwetten erbjuder 2,4. Precis som Expekt gjorde inför förra matchen innan det spelades ner till 2,1 vid closing. Att de inte lÀr sig?

“Var en karaktĂ€rsseger”

Jag hÄller fast vid samma vÀrdering som jag hade inför match tre och till 2,4 erbjuder Colorado fint vÀrde. De bör betala max 2,2 enligt mig och stÀrkta av segern nu senast som ger de en moralboost synar jag givetvis Interwetten direkt pÄ 2,4.

– Det hĂ€r var en karaktĂ€rsseger. Det hade varit enkelt att vika ned sig, men vi Ă€r starka i vĂ„r tro pĂ„ oss sjĂ€lva och vi visade att vi har karaktĂ€r i omklĂ€dningsrummet.

Nazem Kadri efter matchen.

Om du inte kÀnner till Interwetten Àr det ett tyskt spelbolag men de har svensk spellicens.

LÀngre analys behövs egentligen inte dÄ det bygger pÄ exakt samma analys som vi hade inför match tre som vi skrev hÀr om dagen. Men passa pÄ att backa Colorado till 2,4 innan oddsen sjunker. LÀr stÀnga runt 2,1 igen.

För och emot speltipset:

  • Colorado har varit genomgĂ„ende bĂ€ttre Ă€n Dallas över sĂ€songen.
  • Viktig seger nu senast som gav sjĂ€lvförtroende.
  • FelvĂ€rdering av spelbolagen.
  • Dallas vann de tvĂ„ första och har bevisat de vet hur man slĂ„r Colorado.

Annons:

1x omsÀttningskrav hos Hajper

SÀtt in 100 kr och fÄ 100 kr bonus med 1x i omsÀttningskrav hos Hajper.

Speltips
Speltips:Colorado Avalance
Odds:2,4 hos Interwetten
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet hÀr. | Regler & villkor gÀller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 29/8 kl 04:00
Oddset framtaget: Torsdag 27/8 kl 09:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.