Colorado Avalance kom tillbaka och reducerade matchserien mot Dallas efter 6-4-segern natten mot torsdag. När det här speltipset skrivs var det bara ett par timmar sedan den segern men vi passar på att kliva in tidigt igen för att hinna med innan oddsen droppar.

Speltips
Speltips:Colorado Avalance
Odds:2,4 hos Interwetten
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 29/8 kl 04:00

Vi har varit på rätt sida av den här matchserien när vi rekade Dallas till 3,4 i match två och Colorado till 2,4 nu senast. Vi var tydliga i våra analyser att spelbolagen hade undervärderat Dallas i de två första matcherna där de betalade 4,0 samt 3,4.

Efter Dallas vann de två matcherna justerade spelbolagen oddsen för aggressivt enligt mig och värdet sköts över till Colorado som inför match tre betalde 2,4 när vi rekade den. Under de två tidigare matcherna har de betalar runt 2,0.

Samma höga odds igen

Embed from Getty Images

Colorado vann alltså match tre med 6-4 och det står nu 2-1 i matchserien med fördel Dallas. En handfull spelbolag har redan hunnit ut med oddsen inför match fyra och än en gång har minst ett spelbolag gått fel.

Betfair betalar 2,1 på Colorado och Betssongruppens spelbolag 2,17 men Interwetten erbjuder 2,4. Precis som Expekt gjorde inför förra matchen innan det spelades ner till 2,1 vid closing. Att de inte lär sig?

”Var en karaktärsseger”

Jag håller fast vid samma värdering som jag hade inför match tre och till 2,4 erbjuder Colorado fint värde. De bör betala max 2,2 enligt mig och stärkta av segern nu senast som ger de en moralboost synar jag givetvis Interwetten direkt på 2,4.

– Det här var en karaktärsseger. Det hade varit enkelt att vika ned sig, men vi är starka i vår tro på oss själva och vi visade att vi har karaktär i omklädningsrummet.

Nazem Kadri efter matchen.

Om du inte känner till Interwetten är det ett tyskt spelbolag men de har svensk spellicens.

Längre analys behövs egentligen inte då det bygger på exakt samma analys som vi hade inför match tre som vi skrev här om dagen. Men passa på att backa Colorado till 2,4 innan oddsen sjunker. Lär stänga runt 2,1 igen.

För och emot speltipset:

  • Colorado har varit genomgående bättre än Dallas över säsongen.
  • Viktig seger nu senast som gav självförtroende.
  • Felvärdering av spelbolagen.
  • Dallas vann de två första och har bevisat de vet hur man slår Colorado.

Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Speltips
Speltips:Colorado Avalance
Odds:2,4 hos Interwetten
Rygga spelet:
Annons:
Spela hos Speedybet här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 29/8 kl 04:00
Oddset framtaget: Torsdag 27/8 kl 09:50
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.