3 minuters lÀsning

Dallas Stars har fÄtt en pangstart pÄ matchserien mot Colorado Avalance med tvÄ starka segrar och de har lyckats göra hela tio mÄl pÄ de tvÄ matcherna. FortsÀtter deras vinstsvit eller kommer favoriterna Colorado tillbaka i match tre?

Speltips
Speltips:Colorado Avalanche
Odds:2,4 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 27/8 kl 04:30

Jag har spelat Dallas i de tvÄ första matcherna varav ett av de spelen rekades hÀr pÄ Dagensbetting. Dallas har betalat 4,0 samt 3,4 vid vÄra tidigare spel och genererat fina vinster. Men vi ser en helt annan oddssÀttning nu inför den tredje matchen.

Betsson har marknadens högsta odds just nu pÄ Dallas med 2,75, en ganska bra bit frÄn 3,4 samt 4,0 med andra ord. Det har Àven gjort att oddset pÄ favoriten inför serien Colorado har skruvats upp.

En seger för Colorado har betalat runt 2,0 i bÄda matcherna men nu inför den tredje matchen fÄr vi hela 2,4 pÄ Colorado hos Expekt.

Dallas har haft studsarna med sig

Embed from Getty Images

NÀr man tittar bortanför resultaten ska Dallas vara glada att de vunnit de tvÄ matcherna med 5-3 samt 5-2.

Colorado har skjutit fler skott Àn Dallas, har en högre xG och fler mÄlchanser. Det mÀrks Àven pÄ lagens PDO dÀr Colorado Àr nere pÄ 0,89. De har med andra ord haft betydligt mer stolpe ut Àn Dallas och frÄgan Àr hur lÀnge det kan hÄlla i sig?

NÀr Colorado föll med 5-2 i match tvÄ vann de samtidigt skotten med 40-27, hade en corsi pÄ 69,01% och Dallas lyckades göra fem mÄl trots att de hade en xG pÄ 2,63. De kan inte alltid rÀkna med att puckarna studsar in likt de gjorde vid det hÀr mÄlet till exempel.

Det Àr inte hÄllbara siffror i lÀngden för Dallas och nÀr spelbolagen nu justerat oddsen sÄ pass mycket att Colorado betalar hela 2,4 och Dallas enbart 2,75 jÀmfört med 3,4 samt 4,0 i de tidigare matcherna Àr det dags för oss att byta sida.

Francouz Àr bÀttre Àn match tvÄ visade

Embed from Getty Images

Vi vÀljer att rygga Colorado Àr Àven om de saknar mÄlvakten Philipp Grubauer. Visst, ersÀttaren Pavel Francouz hade en blytung kvÀll nu senast men han lÀr vara ute efter revansch och ser man till grundserien hade han faktiskt bÀttre rÀddningsprocent, lÀgre GAA och fler vinster trots att han spelade fÀrre matcher Àn Grubauer.

Hans 92,3% och 2,41 GAA samt 21 vinster pÄ 34 matcher kan jÀmföras mot Grubauers 91,6%, 2,63 GAA och 18 segrar pÄ 36 matcher. Sen hÄller jag Grubauer som en bÀttre mÄlvakt och det Àr ett avbrÀck, men inte sÄ stort som oddsen speglar nu inför den tredje matchen.

För och emot speltipset:

  • Colorado har spelat bĂ€ttre Ă€n resultaten visar.
  • Spelbolagen har skruvat upp oddsen pĂ„ Colorado nu.
  • Dallas har uppenbarligen flyt nu, kan det fortsĂ€tta?

Annons:

Testa spela hos Speedybet - 100 kr bonus

Testa spela hos Speedybet och ta del av 100 kr bonus för nya kunder.

Speltips
Speltips:Colorado Avalanche
Odds:2,4 hos Expekt
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 27/8 kl 04:30
Oddset framtaget: Tisdag 25/8 kl 10:45
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.