Våra tidiga speltips från SHL fortsätter slå stängningsoddsen och redan nu under fredagen plockar vi ett speltips inför torsdagens drabbning mellan HV71 och Malmö där vi förväntar oss att oddset kommer sjunka.

Speltips
Speltips:Malmö
Odds:4,45 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 15/10 kl 19:00

Mellan att det här speltipset publiceras och torsdagens match mellan HV71 och Malmö kommer HV71 ta emot Färjestad hemma i Jönköping under helgen. Malmö är däremot spelledig den här helgen.

HV71 har fått en otroligt tuff start. Tippad att vara ett lag som ska utmana den absoluta toppen har de efter sex omgångar endast tre inspelade poäng.

De har förlorat mot Örebro, Rögle, Luleå samt Skellefteå och vunnit mot Oskarshamn. Defensiven har varit ett stor problem och de går ständigt bort sig själva och tappar markeringar. Inget lag i SHL har släppt in fler än deras 23 mål den här säsongen.

De har samtidigt släppt in 3:e mest skott mot det egna målet och trots deras 23 insläppta är de även det laget som räddats av målramen flest gånger med 9 stolp-/ribbträffar emot sig.

Slog serieledarna nu senast

Gästande Malmö förväntades kriga för att undvika den absolut botten och med ett sikta mot att ta en slutspelsplats. De började inte bra under nya tränaren Joakim Fagervall när Malmö föll med 3-5 hemma mot Leksand och sedan 3-0-förlust borta mot Djurgården.

Men efter det slog de Färjestad med 4-2 på bortaplan och nu senast tog de tre blytunga poäng genom att slå Örebro som inför den omgången toppade SHL med 2-1. Har laget börjat hitta rätt i Fagervalls tydliga spelidé?

Med två segrar mot tungt motstånd blåser det nu medvind för skåningarna som nu även får en vecka mellan matcherna och bra läge att nöta detaljer och komma med fräscha ben till matchen mot HV.

Hela 1,09 högre odds nu

Sist när lagen möttes i Jönköping var snittoddset på stängning 1,94 på HV och 3,36 på Malmö. Trots HV71s katastrofstart på den här säsongen har oddset justerats till HV:s fördel.

Marknadshögsta oddset på HV är just nu 1,7 och Malmö betalar hela 4,45. Hela 1,09 högre än sist lagen möttes. Då saknar vi även hemmapubliken vilket gör att hemmafördelen minskar.

Det är för högt för att blunda för. Malmö är ett underskattat bortalag och var faktiskt seriens sjunde bästa bortalag förra säsongen.

Malmö har även vunnit sju av de tio senaste mot HV71 och tre av de fem senaste matcherna mot HV i just Jönköping. De ska med andra ord inte betala hela 4,45 gånger pengarna mot ett av seriens just nu sämsta lag.

Tvåan till 4,45 hos Betsson spelas innan den sänks. HV71 är givetvis rättvist favoriter, men de har blivit alldels för stora favoriter här enligt oss.

Annons:

Saknar du konto hos Betsson får du 100 kr bonus när du sätter in minst 100 kronor och det är endast 1x omsättningskrav på bonusen. Använd i så fall länken här nedanför för att ta del av bonusen.
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+

För och emot speltipset:

  • Malmö har vunnit sju av tio mot HV71 och tre av fem borta mot HV.
  • HV71 har inte alls fått ihop spelet och är övervärderade här.
  • Alltid en risk att kliva in tidigt då HV har en match under helgen att spela.
  • HV71 är rättvisa favoriter, men har blivit för stora favoriter här enligt oss.
Annons:

Testa spela hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare

Oddsjämförelse HV71 – Malmö 15/10:


Regler och villkor gäller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Malmö
Odds:4,45 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson här. | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Torsdag 15/10 kl 19:00
Oddset framtaget: Fredag 9/10 kl 15:30
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.