4 minuters lÀsning

Vi tar Ă€nnu ett tidigt speltips inför helgens SHL-matcher innan torsdagens omgĂ„ng Ă€r spelad och den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r siktet instĂ€llt pĂ„ toppmötet mellan Rögle och Örebro som bĂ„da inlett sĂ€songen starkt.

Speltips
Speltips:Örebro
Odds:3,2 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 10/10 kl 15:15

Precis som i vĂ„rt speltips inför LuleĂ„ – BrynĂ€s som du hittar hĂ€r vĂ€ljer vi att kliva in pĂ„ Betssons höga odds innan fler spelbolag slĂ€pper sina odds pĂ„ matchen dĂ„ vi tror att oddset kommer sjunka efter det. Det Ă€r anledningen att vi slĂ€pper det hĂ€r speltipset redan innan Rögles match borta mot Oskarshamn och Örebros match borta mot Malmö under torsdagen.

Örebro har en riktigt stark trupp den hĂ€r sĂ€songen. Efter ett par riktigt starka nyförvĂ€rv har de Ă€ven lĂ„nat in bĂ„de Mathias BromĂ© samt Rodrigo Abols frĂ„n Detroit respektive Florida och succĂ©förvĂ€rvet Borna Rendulic Ă€r glödhet med sina fem mĂ„l och Ă„tta poĂ€ng pĂ„ fyra omgĂ„ngar.

De har Àven fÄtt en fin start pÄ den hÀr sÀsongen med sitt nya starkare lag. De har tagit trepoÀngare mot HV71, SkellefteÄ, Leksand och Linköping och gjort hela 20 mÄl över de fyra matcherna.

Trivdes bÀst pÄ bortaplan förra sÀsongen

Lördagens hemmalag i Rögle har Àven de en stark trupp och tippas vara ett av slutspelslagen till vÄren av nÀstan alla experter. De vann de tvÄ inledande matcherna mot Linköping och HV71 innan de föll mot VÀxjö. Nu senast studsade de dÀremot tillbaka och vann 5-3 mot DjurgÄrden.

VÀrt att notera Àr att Àven om Rögle Àr kÀnda för sin högljudda publik och intima arena var de bara SHL:s sjÀtte bÀsta hemmalag men seriens tredje bÀsta bortalag förra sÀsongen. Den hÀr sÀsongen utan publik har det gÄtt för fÄ matcher för att dra för stora slutsatser Àven om de vunnit sina tvÄ öppnande hemmamatcher.

Justering pÄ 15% kÀnns i underkant

NĂ€r lagen möttes senast i Ängelholm betalade en Örebroseger 3,76 som snittodds vid stĂ€ngning.

Inför lördagens match fĂ„r vi 3,2 pĂ„ Örebro och den justeringen pĂ„ drygt 15% köper vi gĂ€rna. Vid tidpunkten för den förra matchen var det endast LuleĂ„ som vunnit fler matcher Ă€n Rögle och Örebro var mitt i en period dĂ€r de förlorade sju av Ă„tta matcher.

LĂ€gger vi till att publikstödet Ă€r borta för Rögle samt Örebros starka nyförvĂ€rv och fina start kĂ€nns en justering pĂ„ 15% som att det Ă€r i underkant.

Vi spelar alltsĂ„ Örebro rak seger till 3,2 hos Betsson.

Annons:

Saknar du konto hos Betsson fÄr du 100 kr bonus nÀr du sÀtter in minst 100 kronor och det Àr endast 1x omsÀttningskrav pÄ bonusen. AnvÀnd i sÄ fall lÀnken hÀr nedanför för att ta del av bonusen.
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+

För och emot speltipset:

  • Örebro har sett riktigt starka ut under inledningen av sĂ€songen.
  • Betsson har stĂ€llt ut ett tidigt odds som kommer justeras.
  • Även Rögle har haft en stark inledning pĂ„ sĂ€songen.
Annons:

100 kr bonus till 1x omsÀttningskrav hos Snabbare

Testa spela hos Snabbare och ta del av 100 kr bonus till 1x omsÀttningskrav.

OddsjĂ€mförelse Rögle – Örebro 10/10:


Regler och villkor gÀller | 18+ | Stödlinjen.se

Speltips
Speltips:Örebro
Odds:3,2 hos Betsson
Rygga spelet:
Annons:
Öppna konto hos Betsson hĂ€r. | Regler & villkor gĂ€ller | Stödlinjen.se | 18+
Spelstopp:Spelstopp: Lördag 10/10 kl 15:15
Oddset framtaget: Onsdag 7/10 kl 09:15
Spela ansvarsfullt. 18+ gÀller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.